Tudta-e?

...hogy a közösülés utáni hüvelyöblítés egyike a legősibb fogamzásgátló módszereknek. Lényege, hogy közvetlenül a közösülés után langyos vízzel, zuhannyal, jobb esetben hüvelyöblítő készülékkel, esetleg valamilyen savas kémhatású oldattal kiöblítik a hüvelyt annak érdekében, hogy kimossák onnan a bejutott ondót, valamint a savas kémhatás miatt kedvezőtlen feltételeket hozzanak létre a bent maradt spermiumok túléléséhez. Azonban a kutatások eredményei azt mutatják, hogy az irrigálás közösülés után terhesség megelőzése céljából nem igazán hatásos. Ennek az oka lehet az is, hogy az ondósejtek a hüvelybe jutást követően akár másodpercek alatt is bejuthatnak a méhbe, s ilyen gyorsan a készülék használata lehetetlen.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Jogi információk, vásárlási feltételek

A következő feltételek tartalmazzák a ladypharma.hu webáruházban található termékek megvásárlásával a feleket megillető egyes jogokat és kötelezettségeket. A Vevő a ladypharma.hu webáruházban történő megrendelésével, annak kitöltésével és elküldésével egyidejűleg elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen feltételeket.

Árak, fizetési mód, fizetés

A termékek árának kifizetési módját a rendszer központilag határozza meg az adott Vevőhöz hozzárendelt feltételek szerint.

Az áru ellenértékének kifizetéséig az áru az eladó tulajdonát képezi.

Kiszállítás, áruátadás

-postai házhozszállítás Magyarország területén belül.

Jótállás, árucikkek cseréje

A ladypharma.hu a jótállási tájékoztató szerinti garanciát vállal a termékeire. A fentiek szerint vállalt jótálláson kívül, a ladypharma.hu semminemű egyéb garanciát nem vállal.
A csomag kézbesítéskor megvizsgálandó, utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Amennyiben a terméket az eladó használhatatlan állapotban adta át a Vevő részére, és Vevő a termék átvételétől számított három napon belül él jótállási igényével és kéri a termék kicserélését, eladó a terméket kicseréli.

A vásárlástól való elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben a ladypharma.hu köteles a Vevő által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A ladypharma.hu követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta. A ladypharma.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan és bontatlan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.

Vevő elállási jogát a meghatározott határidőn belül az eladóhoz eljuttatott írásbeli nyilatkozattal gyakorolhatja.

Probléma esetén, keresse meg az Ön személyes kapcsolattartóját vagy az oldal üzemeltetőjét a weboldal főoldalán megtalálható elérhetőségeken.

Adatvédelem

A ladypharma.hu az Ön adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a ladypharma.hu alvállalkozójaként működik. Adatainak kezelésekor a jogszabályoknak megfelelően járunk el.

Egyéb feltételek

A ladypharma.hu előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlási feltételeket és szabályokat. Minden módosítás az online megjelenés időpontjában lép életbe.

A jelen feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk), az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu