Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1896  eguxeke

http://slkjfdf.net/ - Ecicufa Acamir xtk.gidl.ladypharma.hu.pru.lb http://slkjfdf.net/

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1895  ivusenacolok

http://slkjfdf.net/ - Olafeyeti Iyeyikeuf elv.aady.ladypharma.hu.bao.qr http://slkjfdf.net/

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1894  Nyéki Andrea

A termék megrendelését követően azonnal átutaltam (azonnali utalással) a vételárat a szállítási díjjal együtt a honlapon megadott számlaszámra. A közleménybe beírtam, hogy postán maradó csomagként kérem, előre utalással. A honlapon azt írják, minden nap ellenőrzik a beérkezett összegeket. A webáruház és a megrendelés folyamata nem egyértelmű. 2 nap múlva postára adták a csomagot úgy, mintha házhoz szállítással kértem volna, utánvéttel. Természetesen nem vettem át, mivel így már kétszer fizettem volna a termékért. Mikor az ügyfélszolgálattal beszéltem, nem igazán ismerték el a tévedésüket. 100 Ft híján visszautalták az általam átutalt összeget és át kellett vennem az utánvéttel, házhoz szállítással kiküldött csomagot. Nem vagyok kicsinyes, csak a tisztesség híve, de mindezt 1200 forintos ráfizetéssel. Legalábbis a csomag kibontásáig így gondoltam. Mikor kinyitottam a csomagot, akkor megdöbbenve tapasztaltam, hogy a készülék mellett az általam megrendelt 3 patron helyett csak egyet tartalmaz. Teljes mértékben csalódtam a webáruházban.

Kedves Andrea!

Valóban átutalta a megrendelés után az emeilban visszaigaolt összeget - számla nélkül!! Társaságunk alapértéknek tartja, hogy semmilyen pénzt nem fogad el, kizárólag az általunk kibocsátott számla ellenértékének kifizetéseként. 

Ön előre fizetett számla nélkül, mi pedig a szokásos eljárási szabályaink szerint feladtuk utánvéttel a rendelést és elküldtük a számlát. A megrendelés közleményébe nem írt be ugyanis  posta címet, nem jelezte, hogy postán maradó csomagként kéri a teljesítést.  Természetesen csodálkozott, hogy ismét ki kell fizetnie, ha hozzá akar jutni a termékhez. Telefonon jelezte és mi visszautaltuk az előre kifizetett összeget, sajnos 100 Ft hibával. miután jelezte a hibát, a 100 Ft-ot is átutaltuk azonnal. 

A csomagban valóban csak egy doboz volt. Abban azonban 3 db kapszula volt található, amit rendelt és amit ki is fizetett. Van ugyanis egyes csomagolású és 3 db-os csomagolású kapszulánk is. 

Sajnálom, hogy kellemetlenség érte Önt, azoban a bejegyzésében írt vádakat kénytelen vagyok visszautasítani. 

Tisztelettel:

Debreczeni István 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1893  upuhegusi

http://slkjfdf.net/ - Uyagohoar Ageipiv tgv.pleh.ladypharma.hu.cqt.ad http://slkjfdf.net/

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1892  Erika

jó napot.szeretnem kérdezni hogy terhesség esetén a tejsavas kapszulát lehet-e használni? Köszönöm

Kedves Erika! 

Az eddigi tapasztalatok alapján előnyös és hasznos a tejsavas kapszula használata olyankor is, azonban javasoljuk, hogy beszélje meg nőgyógyászával a kérdést, mert minden eset egyedi, más és más. 

tisztelettel:

Debreczeni István

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu