Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1885  Csornai Kati

Tisztelt Cím!
Kapcsolatot keresnék Önökhöz, ahová szakmai önéletrajzot küldhetnék. 14 év orvos ill. szakorvos látogatói múlttal új kihívást keresek. Előre is köszönöm a továbbítást, vagy útmutatást, hogy hova kihez forduljak , nem találtam egyéb kapcsolati fórumot!
Köszönettel,
Csornai Kati-06304951740


Kedves Katalin!

Köszönöm a megkeresését. Kérem küldjön fényképes önéletrajzot az info(kukac)ladypharma.hu email címre. Megvizsgáljuk a lehetősgeket minden kötelezettség nélkül, és értesítjük. 

Debreczeni István 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1884  Csodapok

Tisztelt LadyPharma!
Szeretném megtudni, hogy mi a különbség a Clean-in és az Amanda intimzuhany között.
Válaszukat előre is megköszönve,
üdvözlettel
Zsuszi

kedves Zsuzsi!

Köszönjük az érdeklődést. Szeretném elmondani, hogy a két típus funkcionálisan nem különbözik. Mindkettő teljes egészében megfelel az orvostechnikai eszközre előírt egészségügyi követelményeknek. Különbözik viszont a kezelőfejen levő pici lyukak elhelyezkedése és a csomagolás. A Clean-in átlátszó, esztétikus csomagolása alkalmas arra is, hogy a használat után oda visszahelyezve a zuhany folyamatosan tárolható legyen. Az alján levő átlátszó fedél levágása után a kék talpra könnyedén  ráhelyezhető/levehető a színes henger. 
Ladypharma csapata
Vélemény hasznossága:  
 
 
#1883  Ruzsányi Éva

Mi a különbség a clean-in és az amanda készülék között? És a 3 db-os tejsavas kapszulának mennyi az ára? köszönöm

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1882  Bodó Anna Mária

Az üzenet nem kötelező mező

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1881  TÓTH MÓNIKA

Tisztelt ladypharma,Tisztelt Debreceni Úr!
rendelésem leadtam,a szokásos címre , 7db tejsavkapszula, össz 6000 ft -ot utalok postaköltsggel együtt, postán maradó csomagként is, ha olcsóbban is tudja,akkor esetleg küldjön 8 db-ot, köszönöm.csak mindenképp dobozban kitámasztva, ne törjön, ne folyjon.
üdv Tóth Mónika, Miskolc



Kedves Mónika!

Köszönjük a megrendelését. 

Csomagját "postán maradó" jelzéssel fogjuk feladni, ami  1400 Ft postaköltséget jelent. Kérem ne fizessen előre, csak azt követően, ha megkapta emailban a számkánkat. Ezt ma elkészítjük és küldjük. Utalást követően pedig feladjuk a csomagot. 

Üdvözlettel

Debreczeni István

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu