Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1890  Anna

Kedves Lady pHarma Csapat! Az lenne a kerdesem, hogy a tejsavas kapszulaknak van-e lejarati ideje. Ha igen, ez altalaban milyen hosszu? Ez segitene eldonteni, hogy egyszerre mennyit erdemes rendelni. Elore is koszonom!

kedves Anna!
A tejsavas kapszulák lejárati ideje fél év.
A beszállító által adott minőségi tanúsítvány szerint a jelenlegi szállítmányt két évig lehet felhasználni, ezért nem követ el hibát, ha féléven túl is használni fogja.
A kapszula csomagoláson levő egyedi gyártási azonosító és a pecsételt gyártási dátum jelenti a számítás alapját. Ezekkel az adatokkal visszakövethető a minőségellenőrzési rendszerünkben szükség esetén a teljes folyamat.
Üdvözlettel.

Debreczeni István

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1889  Molnár Ivett

Tisztelt forgalmazó!
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a clean in és az Amanda termékek között? vásárlás előtt állok

Kedves Ivett!
Köszönöm kérdését. Tulajdonképpen funkcionálisan nincs különbség. De a Clean-in csomagolása arra készült, hogy a kiskereskedelemben, nyitott polcon is megtalálható legyen Pl. a Benu gyógyszertárak nyitott polcaiban, ezért átlátszó. A belsejében két tüske található, ami a használaton kívüli tárolást teszi lehetővé. Ehhez úgy kell kibontani, hogy a kék talp felőli részt, ahol a használati  útmutató van, ollóval le kell vágni, és a kék talp a zuhannyal kivehető a hengerből. Használat után ugyanide visszahelyezhető a zuhany. 

Egyébként különleges fertőtlenítést nem igényel. Sima szappanos vízzel használat után lemosható. Fontos azonban, hogy análisan és vaginálisan ne használja ugyanazt a kezelőfejet!!! Ezen kívül Neomagnol-os vízben szokták betenni használat után, de nem szükséges.
Mindenesetre kifőzni nem szabad, mert deformálódik a műanyag. 
Bármilyen kérdése van készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel.
Debreczeni István

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1888  Prescherné Kuberkó Anna Mária

Tisztelt Cím!

Rendeltem Önöktől 10 db Lady pharma kamillás kapszulát! Egy úriember felhivot a múlt héten pénteken hogy 3 kiszerelésben van Önöknek! Így tizenkettőt kértem valamint pontosítottuk a címet! A mai nap megérkezett de nem patron volt benne hanem egy készülék ami nekem már van és nincs is rászükségem! Többszörös hívtam ezt a telefonszámot 06309520675 amin hívtak senki nem vette fe! Kérném a patronok szállítását vagy a pénzem! Üdv. Prescherné Kuberkó Anna Mária

Kedves Anna Mária!

A 3 db telefonszám él, bármelyik elérhető szinte mindig. Mégis legjobb az email.
A tévedésért elnézését kérjük, és kérem tartsa meg a készüléket fájdalomdíjként. A kapszulákat pedig küldjük, Valószínű a postán lett felcserélve a csomagfeladó címke. (Azon a napon 5 db csomagot adtunk fel,  és még várjuk a tévedésünk másik áldozatának jelentkezését, aki meg egy csomó kapszulát kapott készülék helyett! Sajnos)

Mégegyszer elnézését kérjük.

Ladypharma csapata

 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1887  Mónika

A terméket már évek óta szívesen használom.nagyon jó dolog. Az interneten találtam rá anno. Jó lenne a zuhanynak vmi esztétikus tároló és amiben hamarabb le tudna csöpögni a maradék víztől. Látom ezt más is hiányolja. Illetve az lenne a kérdésem hogy ha legközelebb rendelek kapszulákat, hogyam tudom az egeszségpénztari számlámra elszamoltatni, kerjek arra szamlat önöktől? Kár hogy a termék közvetlenül gyógyszertárban nem kapható es fizethető lehetne rögtön egészségepénztari kártyával.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1886  Krcsmarik Szilvia

Szeretném megtudni, hogy mi a különbség a Clean-in és az Amanda intimzuhany között. Korábbi kérdésben láttam válaszukat, hogy a csomagolás és a kezelőfejen található lyukak elhelyezkedésében. Ez utóbbi érdekelne kicsit bővebben kifejtve.
Válaszukat előre is megköszönve.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu