Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1888  Prescherné Kuberkó Anna Mária

Tisztelt Cím!

Rendeltem Önöktől 10 db Lady pharma kamillás kapszulát! Egy úriember felhivot a múlt héten pénteken hogy 3 kiszerelésben van Önöknek! Így tizenkettőt kértem valamint pontosítottuk a címet! A mai nap megérkezett de nem patron volt benne hanem egy készülék ami nekem már van és nincs is rászükségem! Többszörös hívtam ezt a telefonszámot 06309520675 amin hívtak senki nem vette fe! Kérném a patronok szállítását vagy a pénzem! Üdv. Prescherné Kuberkó Anna Mária

Kedves Anna Mária!

A 3 db telefonszám él, bármelyik elérhető szinte mindig. Mégis legjobb az email.
A tévedésért elnézését kérjük, és kérem tartsa meg a készüléket fájdalomdíjként. A kapszulákat pedig küldjük, Valószínű a postán lett felcserélve a csomagfeladó címke. (Azon a napon 5 db csomagot adtunk fel,  és még várjuk a tévedésünk másik áldozatának jelentkezését, aki meg egy csomó kapszulát kapott készülék helyett! Sajnos)

Mégegyszer elnézését kérjük.

Ladypharma csapata

 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1887  Mónika

A terméket már évek óta szívesen használom.nagyon jó dolog. Az interneten találtam rá anno. Jó lenne a zuhanynak vmi esztétikus tároló és amiben hamarabb le tudna csöpögni a maradék víztől. Látom ezt más is hiányolja. Illetve az lenne a kérdésem hogy ha legközelebb rendelek kapszulákat, hogyam tudom az egeszségpénztari számlámra elszamoltatni, kerjek arra szamlat önöktől? Kár hogy a termék közvetlenül gyógyszertárban nem kapható es fizethető lehetne rögtön egészségepénztari kártyával.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1886  Krcsmarik Szilvia

Szeretném megtudni, hogy mi a különbség a Clean-in és az Amanda intimzuhany között. Korábbi kérdésben láttam válaszukat, hogy a csomagolás és a kezelőfejen található lyukak elhelyezkedésében. Ez utóbbi érdekelne kicsit bővebben kifejtve.
Válaszukat előre is megköszönve.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1885  Csornai Kati

Tisztelt Cím!
Kapcsolatot keresnék Önökhöz, ahová szakmai önéletrajzot küldhetnék. 14 év orvos ill. szakorvos látogatói múlttal új kihívást keresek. Előre is köszönöm a továbbítást, vagy útmutatást, hogy hova kihez forduljak , nem találtam egyéb kapcsolati fórumot!
Köszönettel,
Csornai Kati-06304951740


Kedves Katalin!

Köszönöm a megkeresését. Kérem küldjön fényképes önéletrajzot az info(kukac)ladypharma.hu email címre. Megvizsgáljuk a lehetősgeket minden kötelezettség nélkül, és értesítjük. 

Debreczeni István 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1884  Csodapok

Tisztelt LadyPharma!
Szeretném megtudni, hogy mi a különbség a Clean-in és az Amanda intimzuhany között.
Válaszukat előre is megköszönve,
üdvözlettel
Zsuszi

kedves Zsuzsi!

Köszönjük az érdeklődést. Szeretném elmondani, hogy a két típus funkcionálisan nem különbözik. Mindkettő teljes egészében megfelel az orvostechnikai eszközre előírt egészségügyi követelményeknek. Különbözik viszont a kezelőfejen levő pici lyukak elhelyezkedése és a csomagolás. A Clean-in átlátszó, esztétikus csomagolása alkalmas arra is, hogy a használat után oda visszahelyezve a zuhany folyamatosan tárolható legyen. Az alján levő átlátszó fedél levágása után a kék talpra könnyedén  ráhelyezhető/levehető a színes henger. 
Ladypharma csapata
Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu