Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1852  Fördős Hajnalka

Üdvözlöm. Több éve vásárolok önöknél, és gondom tán sosem volt. Most lenne kis problémám. Utolsó előtti vásárlásom során két olyan kapszulát is kaptam ami meg volt repedve, így egyszeri használat után kifolyt belőle a tejsav szinte az összes. Így a második használat után üres lett. Nem tudom, ez a probléma csak nálam volt jelen? Vagy esetleg valamit rosszul csináltam?? De semmit nem csináltam másképp mint eddig. Ezt csak észrevételnek szántam. Köszönettel. Hajni

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1851  Szabó Jenő

Valóban csak itt lehet megvásárolni a tejsavas kapszulát? Győrben egy gyógyszertárban sem tudtak adni, de még csak meg sem rendelték.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1850  Wistné Koch Henrietta

T. Webáruház!
Érdeklődnék, hogy mi a különbség a Ladypharma Clean-in és Amanda között? Valamint az 550 Ft-is kapszula ár az 1 vagy a 3db-os kapszulára vonatkozik? Engem a 3db os érdekelne ha rendelek de azt külön nem láttam a webshop termékkínálatában.
Válaszukat előre is köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1849  Tom ZL

Teszt üzenet

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1848  Tamás

teszt üzenet

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu