Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1845  Dóra

Tisztelt Lady Pharma!


Szerettem volna készüléket és a hozzá tartozó kapszulát rendelni, de elborzadtam, hogy milyen sok a postai költség. Van lehetőség futár vagy személyes átvételre?


köszönöm a válaszukat

Dóra

Kedves Dóra!

Már régóta közdünk, hogy találjunk több megoldást ügyfeleink költségeinek csökkentésére és így tegyük elérhetőbbé a Ladypharma termékeket. 

Ezért beregisztráltuk több népszerű Webáruházba a Ladypharma termékeinket. Ilyen a www.gyogyseged.hu és a TEVA www.gyogybolt.hu Webáruháza. Az első esetben a PIKK-PAKK pontokon, az ország 900 pontján is át lehet venni a terméket, a második esetben választani lehet, hogy melyik patikában szeretné átvenni a megrendelt Ladypharma terméket. Ezt az utat folytatni fogjuk.

Ezenkívül  a nagyobb forgalmú városokban folyamatosan megállapodást kötünk több patikával, amelyek állandóan készleten tartják a Ladypharma termékeket és elsősorban a kapszulákat. Szeretnénk az ügyfeleinket odairányítani, ezzel a postaköltséget meg tudják takarítani.  Az első ilyen patikák Sopronban az Állomás patika a Mátyás király úton, a Korona patika a Várkert kőrúton, a Sepia patika a Tesco áruházban, és Dunaújvárosban a Patika Libra a Korányi S. uton.  Dolgozunk más nagy városokban további patikákkal történő megállapodás létrehozásán is. Reméljük, hogy hamarosan az újabb megállapodásokról is hírt adhatunk.

Tisztelettel.

Ladypharma szerkesztőség

 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1844  Virág

Tisztelt szerzkesztő!
Pár hónapja használom a Lady-Pharma intimzuhanyt. Nagyon egyszerű, praktikus a használata. Mindenkinek csak ajánlani tudom, örülök, hogy rátaláltam a termékükre.

Virág

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1843  Kolet


Tisztelt Ügyfélszolgálat!

A gyakori kérdések között az alábbi információt találtam:

(Hol tudom beszerezni a kapszulát?

Bármely patika megrendeli, a Rossmann üzletekben, hamarosan a Müller üzletláncban és bizonyos gyógyászati boltokban.)

Kérdésem lenne,hogy Önökön kívül hol lehet gyorsabban beszerezni a tejsavas kapszulákat?A fenti fórumon szereplő válasz már nem állja meg a helyét,mivel számos drogériában (DM,Rossmann,Müller stb) és gyógyszertárban érdeklődtem,s sehol nem hallottak a termékről,vagy csak azt látják hogy nem forgalmazzák 2010 óta.Berendelni nem tudják,nem létezik.Mi lehet az oka ennek? Honnan származnak ezek a termékek?
Köszönettel!

Kedves Kolet!

A Ladypharma gyártója 2010. évben szállítási keretszerződésben vállalta, hogy a TEVA Magyarország Zrt. részére kizárólagos forgalmazási jogot biztosít Magyarország területére a patikákban, gyógyászati segédeszköz boltokban, herbáriákban történő forgalmazás céljából. Ezzel kivonult a kiskereskedelem közvetlen ellátásának területéről.

A TEVA Zrt. azóta mind a mai napig rendelkezik megfelelő mennyiségű termékkel, intimzuhannyal, tejsavas kapszulával és kamillás kapszulával is. A gyártás és szállítás a TEVA felé folyamatos, bármilyen mennyiségű rendelést ki tudunk elégíteni. A szerződés értelmében minden kiskereskedelmi egység (gyógyszertárak, gyógyászati segédeszköz boltok stb.) tehát a TEVA ellátó rendszerén keresztül rendelhet. Nem korrekt az az állítása a gyógyszerésznek, hogy a termék nincs a piacon és nem beszerezhető. Sőt a fejlesztésünk eredményeként piacra léptünk a Ladypharma_Clean–in intimzuhannyal, ami új csomagolással jelent meg a kereskedelmi forgalomban. Amennyiben pl. a gyógyszerész, vagy a DM eladója azt állítja, hogy nincs ez a termék, kérje meg, hogy a TEVA-tól rendeljen Önnek. Onnan naponta többször is van kiszállítás a kiskereskedelmi egységekbe, ami biztosítani tudja a kiegyensúlyozott ellátást. Jelenleg tárgyalások folynak a www.ladypharma.hu honlapon történő beszerzés könnyítéséről, más fizetési és kiszállítási mód bevezetéséről, rugalmasabbá és olcsóbbá tételéről, amelyről hamarosan hírlevélben tájékoztatjuk kedves vevőinket. 

Mindenesetre köszönjük a figyelmeztetést, a gyakori kérdések között található helytelen szöveget módosítani fogjuk.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1842  Eszes

A Hyperol fertőtlenítőt tudom ajánlani az eszköz tiszítására. Használatot követően egy fertőtlenítő tablettát kell vízbe tenni, néhány óra múlva leöblíteni.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1841  Ruszkai

Tisztelt Lady Pharma
Kérem a google kereső oldalárol sziveskedjenek a nevemet és egyéb rólamszóló információkat leszedni, a nyilvánosságot megszüntetni.
Köszönettel:
Ruszkai Irma

Tisztelt Ruszkai Irma!

Természetesen kérésének eleget teszünk

Tisztelettel:

Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu