Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1842  Eszes

A Hyperol fertőtlenítőt tudom ajánlani az eszköz tiszítására. Használatot követően egy fertőtlenítő tablettát kell vízbe tenni, néhány óra múlva leöblíteni.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1841  Ruszkai

Tisztelt Lady Pharma
Kérem a google kereső oldalárol sziveskedjenek a nevemet és egyéb rólamszóló információkat leszedni, a nyilvánosságot megszüntetni.
Köszönettel:
Ruszkai Irma

Tisztelt Ruszkai Irma!

Természetesen kérésének eleget teszünk

Tisztelettel:

Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1840  Fehér Mónika

Szükséges fertőtleníteni vagy elég használat után leöblíteni (hüvelyi használat esetén)a készüléket? Bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is használható?. Ha ajánlott a fertőtlenítés akkor mivel, milyen időközönként?

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1839  Fördős Hajnalka

Reklamálni szeretnék!!! Júli 7-én megrendeltem a kapszuláimat és ma júli 20 és még mindig nincs itt a csomag. Én azért rendelem mert szükségem van rá, és nem azért hogy a polcon a helyet foglalja. Már a múltkor is kis csúszással ért ide, na de most már két hete megrendeltem!!!!! Létezhet az hogy elveszett a megrendelésem?? Bár az email címemre megjött a visszaigazoló email.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1838  Füsti-Molnár Gréta

Érdeklődnék azzal kapcsolatban, miért nem érkezett még meg a termék hozzám?
Vasárnap (2014.01.26.) rendeltem meg és a mai napig (2014.01.30.) nem kaptam meg sajnos, annak ellenére, hogy 3 munkanapon belül ígérték.

Köszönöm a válaszukat!

F.Gréta

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu