Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#1848  Tamás

teszt üzenet

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1847  Baráth Zsanett

Tisztelt Hölgyem!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a különbség az Amanda és a Clean in intimzuhany között.

Köszönettel: Baráth Zsanett

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1846  Kelemen Roxána

Tisztelt Ladypharma!

Szeretném megköszönni, hogy megismerhettem ezt a terméket, nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal-sokkal jobb, mint amiket eddig kipróbáltam!
Örülök, hogy már 3-as kiszerelésben is kapható a kapszula.

Ajánlani fogom a barátnőimnek is.


köszönöm
Roxi

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1845  Dóra

Tisztelt Lady Pharma!


Szerettem volna készüléket és a hozzá tartozó kapszulát rendelni, de elborzadtam, hogy milyen sok a postai költség. Van lehetőség futár vagy személyes átvételre?


köszönöm a válaszukat

Dóra

Kedves Dóra!

Már régóta közdünk, hogy találjunk több megoldást ügyfeleink költségeinek csökkentésére és így tegyük elérhetőbbé a Ladypharma termékeket. 

Ezért beregisztráltuk több népszerű Webáruházba a Ladypharma termékeinket. Ilyen a www.gyogyseged.hu és a TEVA www.gyogybolt.hu Webáruháza. Az első esetben a PIKK-PAKK pontokon, az ország 900 pontján is át lehet venni a terméket, a második esetben választani lehet, hogy melyik patikában szeretné átvenni a megrendelt Ladypharma terméket. Ezt az utat folytatni fogjuk.

Ezenkívül  a nagyobb forgalmú városokban folyamatosan megállapodást kötünk több patikával, amelyek állandóan készleten tartják a Ladypharma termékeket és elsősorban a kapszulákat. Szeretnénk az ügyfeleinket odairányítani, ezzel a postaköltséget meg tudják takarítani.  Az első ilyen patikák Sopronban az Állomás patika a Mátyás király úton, a Korona patika a Várkert kőrúton, a Sepia patika a Tesco áruházban, és Dunaújvárosban a Patika Libra a Korányi S. uton.  Dolgozunk más nagy városokban további patikákkal történő megállapodás létrehozásán is. Reméljük, hogy hamarosan az újabb megállapodásokról is hírt adhatunk.

Tisztelettel.

Ladypharma szerkesztőség

 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#1844  Virág

Tisztelt szerzkesztő!
Pár hónapja használom a Lady-Pharma intimzuhanyt. Nagyon egyszerű, praktikus a használata. Mindenkinek csak ajánlani tudom, örülök, hogy rátaláltam a termékükre.

Virág

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu