Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Kérjük olvassa az új szállítási lehetőségeket!


A vásárlás menete: 


1. Tegye kosarába a kivánt termékeket.


2. Adja meg a szállítási módot és adatait.


3. Ellenőrizze, minden megadott információ helyes -e.


4. A Megrendelem gombra kattintva adja fel rendelését.


5. Élvezze termékünket.


Szállítási idő: 


Rendelés beérkezésétől számított 5 munkanapon belül postázzuk


Szállítás: 


Szállításra elsősorban a Magyar Postát használjuk, azonban a posta január 1.-től brutális áremelést hajtott végre.  Így a két olcsóbb megoldást ajánljuk. 


A Ladypharma termékek megrendelhetők előre fizetéssel is. Ha a megrendelését honlapunkon indítja és átutalással kifizeti,  1550,- Ft  postaköltséggel kell számolnia, amennyiben a csomagot  "postán maradó" csomagként kéri. Az ezt meghaladó postaköltséget a Ladypharma vállalja. A megjegyzésként a legközelebbi posta címét adja meg.


 Ha a megrendelését honlapunkon indítja, saját címére kéri és átutalással előre kifizeti, bruttó 2150,- Ft  postaköltséggel kell számolnia.


Az átutalás teljesíthető a Benefit Bt OTP banknál vezetett 11748069-21131608 sz. bankszámlájára.  Kérjük utaláskor a közleményben a megrendelő nevére  (saját nevére) hivatkozzon.   Naponta összevetjük a rendelést és a banki információkat.


A Ladypharma termékek megrendelhetők utánvéttel is szintén  "Postán maradó" jelzéssel. A  postaköltség várható értéke 2650, - Ft.


Munkatársunk felhívja a lehetőségek egyeztetése érdekében. 


Más szállítási feltételeket biztosít két együttműködő partnerünk. A Ladypharma termékek megrendelhetők a Gyógysegéd webáruházban is. KATTINTSON A Gyógysegéd LOGÓJÁRA lejjebb! Itt kiválaszthatja, hogy melyik PIKK-PAKK ponton kívánja átvenni a megrendelt terméket. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!A Ladypharma termékek megrendelhető‘k a Feminashop webáruházban is. KATTINTSON A Feminashop LOGÓJÁRA lejjebb!


Feminashop rendelési folyamat során választhat a házhoz szállítás, GLS CsomagPont és a Webox terminál átvételi lehetőség közül. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!


 

Tudta-e?

… hogy a Clean-in IntimZuhany formatervezésért díjazott termék, amely az Iparművészeti Múzeumban kiállításra is került.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Termékeink

 

A kamillás kapszula a Lady-pHarma Intimzuhanyok (Ladypharma Amanda, Clean in)  különleges tartozéka, amely kamillakivonatot tartalmaz, a kívánt célnak megfelelően..
Az Intimzuhany belsejében, a kapszula körül – egy szabadalmaztatott eljárás alkalmazásával – olyan áramlási körülményeket alakítottunk ki, amelyek biztosítják a kapszulában lévő anyag egyenletes és optimális kioldódását, a helyes, a szükséges és elégséges öblítést.
A kapszula nem tölthető újra, de miután a benne lévő hatóanyag közel öt liter vízhez elegendő,  a teljes kiürülésig többször (akár 6-8 alkalommal) használható.
A dobozon és a kapszula kiömlőfejen a sárga szín és a Capsula – C/T felirat a  kamillaoldatot (Tinctura chamomillae) jelöli. A kamillaoldat a hüvely, vagy végbél bármilyen gyulladásos eredetű megbetegedése, vagy műtéti utókezelése esetén a gyógyulást segítő gyógyhatású készítmény. Bármilyen gyógyszeres kezelés mellett alkalmazható, de nem állítja helyre pl. a hüvely kívánatos vegyhatását.
Használatának szükségességéről és gyakoriságáról kérje ki orvosa tanácsát.
 
Fontos tudni, hogy az Intimzuhany kapszula nélkül, tiszta vízzel is működik, a tisztító hatása kamilla és tejsav nélkül is igen hatékony. A vezetékes víz klórtartalma miatt azonban ajánlatos a tiszta vízzel történő hüvelyöblítést tejsavoldattal befejezni.Már kapható 3 db-os csomagolásban is.Figyelmeztetés:
A Lady—pHarma C/T típusú kapszula  csak és kizárólag a Lady-pharma Intimzuhanyokba helyezve, a használati útmutatóban leírt módon használható fel.


 

 
Ára: 635 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu