Általános információk

Itt tekintheti meg termékeinket, olvashatja el azok leírásait, illetve nézheti meg képekben is azokat.


A képekre kattintva azokat nagyban is megnézheti.


Kérjük olvassa az új szállítási lehetőségeket!


A vásárlás menete: 


1. Tegye kosarába a kivánt termékeket.


2. Adja meg a szállítási módot és adatait.


3. Ellenőrizze, minden megadott információ helyes -e.


4. A Megrendelem gombra kattintva adja fel rendelését.


5. Élvezze termékünket.


Szállítási idő: 


Rendelés beérkezésétől számított 5 munkanapon belül postázzuk


Szállítás: 


Szállításra elsősorban a Magyar Postát használjuk, azonban a posta január 1.-től brutális áremelést hajtott végre.  Így a két olcsóbb megoldást ajánljuk. 


A Ladypharma termékek megrendelhetők előre fizetéssel is. Ha a megrendelését honlapunkon indítja és átutalással kifizeti, bruttó 1400,- Ft  postaköltséggel kell számolnia, amennyiben a csomagot  "postán maradó" csomagként kéri. Az ezt meghaladó postaköltséget a Ladypharma vállalja. A megjegyzésként a legközelebbi posta címét adja meg.


 Ha a megrendelését honlapunkon indítja, saját címére kéri és átutalással előre kifizeti, bruttó 2150,- Ft  postaköltséggel kell számolnia.


Az átutalás teljesíthető a Benefit Bt OTP banknál vezetett 11748069-21131608 sz. bankszámlájára.  Kérjük utaláskor a közleményben a megrendelő nevére  (saját nevére) hivatkozzon. Megrendeléskor adja meg a legközelebbi postafiók címét is!  Naponta összevetjük a rendelést és a banki információkat.


A Ladypharma termékek megrendelhetők utánvéttel is szintén  "Postán maradó" jelzéssel. A  postaköltség várható értéke 2650, - Ft.


Munkatársunk felhívja a lehetőségek egyeztetése érdekében. 


Más szállítási feltételeket biztosít két együttműködő partnerünk. A Ladypharma termékek megrendelhetők a Gyógysegéd webáruházban is. KATTINTSON A Gyógysegéd LOGÓJÁRA lejjebb! Itt kiválaszthatja, hogy melyik PIKK-PAKK ponton kívánja átvenni a megrendelt terméket. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!A Ladypharma termékek megrendelhető‘k a Feminashop webáruházban is. KATTINTSON A Feminashop LOGÓJÁRA lejjebb!


Feminashop rendelési folyamat során választhat a házhoz szállítás, GLS CsomagPont és a Webox terminál átvételi lehetőség közül. Így alacsonyabb  postaköltséggel kell számolnia!


 

Tudta-e?

... hogy az intimhigiénia alapköve: a  popsit mindig előröl hátrafelé töröljük meg. A legjobb, ha a székletürítést mindig reggel végezzük, és utána lezuhanyozunk. Kellő kitartással „rászoktathatjuk” a bélmüködésünket erre a rendszerességre.

Még több hasznos információ
Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Termékeink

 

Akciós csomag tartalma:


Ha Clean in Intimzuhanyt rendelsz 3 db tejsavas vagy kamillás kapszulát kapsz ajándékba!


Érvényes: 2019.07.15.-ig


 


A Ladypharma Clean in  Intimzuhany kifejezetten az intim zónák ápolására kifejlesztett higiéniai és terápiás eszköz.  Különlegessége – rendkívül egyszerű használat mellett- a működésében és az öblítés hatékonyságában rejlik. Az Intimzuhany  nyél részből és kezelőfejből áll.


kezelőfej funkciója, hogy az öblítendő testrészbe (hüvely vagy végbél) behelyezve biztosítsa a lágy, kellemes, mégis teljes és hatékony öblítést. Megkülönböztethető funkciója és/vagy  használója szerint, színes jelölő gyűrű segítségével.


A Lady-pHarma kapszula az Intimzuhany különleges tartozéka, amely tartalmazhat tejsav vagy kamillakivonat oldatot, a kívánt célnak megfelelően. Az eszköz használható kapszula nélkül is!


Bővebben megtalálhatja az alábbiakban az egyes termékeknél a részletes leírást.

 
Ára: 12.700 Ft
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu