Általános információk
Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Írjon nekünk!
Írja meg kérdését, véleményét.
A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.
Tisztelt Forgalmazó!
Érdeklődnék, hogy terhesség ideje alatt használható-e az intimzuhany?
Köszönettel: Borka Boglárka
Kedves Boglárka!
Házi nőgyógyászunkkal egyeztetve, véleménye szerint nem javasolt az irrigálás terhesség alatt, így a Lady-Pharma intim zuhany használata sem (egyéb termék sem). Fontos lenne, hogy ez ügyben kérje ki saját nőgyógyásza véleményét is.
Szerkesztőség
Eredetileg azért kerestem fel honlapukat, mert az a patika ,ahol vásároltam a terméket ,nem tudott felvilágosítást adni a további kapszulák beszerzésének módjáról. Arra kértek, hogy én járjak utána.Ezt egy kicsit furcsának találtam, de saját érdekem, megteszem. Szerencsére vendégkönyvükben már választ találtam.
A termékkel nagyon elégedett vagyok. Barátnőim érdeklődését is felkeltette, többen közülük már meg is vásárolták. Köszönjük ezt az egyszerű és praktikus fejlesztést. Fantasztikus.
Tisztelettel:Csuti
Érdeklődnék, hogy az intimzuhanyhoz hol lehet utántöltő kapszulát vásárolni?
Nagyon tetszik a termék!
Kedves Bernadett!
Köszönjük érdeklődését!
Kapszulát egyenlőre a termékkel együtt lehet kapni.Külön kapszulát előre láthatólag 2-3 héten belül lehet kapni a patikákban.
Szerkesztőség
Köszönjük megtisztelő figyelmüket, amelyeket Nőknek, nőkről irnak.
Közvetitésükkel hasznos tanácsok kerülnek szemünk láttára kitárul a világ a lady stilus világára.
Tisztelettel.
Zsók Margit és Családja,
Zsók László Géza és Zsók Izabella,
7100 Szekszárd, Fagyöngy u.1., tel: 06-30-2147923, www.zsok.hu
A termékbevezető akció időpontjáról szeretnék érdeklődni.
Kedves Erzsébet!
Termékbevezető akciónk várhatóan jövő héten, vagy az azt követő héten indul, és a bevezető készlet erejéig tart. A pontos indulásról itt a vendégkönyvben is tájékoztatjuk az érdeklődőket, illetve a hírlevélre feliratkozottaknak is küldünk értesítést. A Hírlevelünkben terveink szerint azokról a patikákról is küldünk listát , ahol biztosan kapató lesz a termék.
Szerkesztőség
- első oldal
- 375
- |
- 376
- |
- 377
- |
- 378
- |
- 379
- |