Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#20  Nagy Orsolya

Tisztelt Szerkesztőség!
Ma kaptam a Rossmann boltban azt a tájékoztatást, hogy a jövő héttől üzleteikben nem kaphatók a termékeik. Más drogériában kapható lesz?(kényelmesebb mint egy gyógyszertár)
Üdvözlettel,Nagy Orsolya

Kedves Orsolya!
Nagy biztonsággal állíthatom, hogy Önt a boltban félre tájékoztatták. A Rossmann változatlanul továbbra is forgalmazza a terméket, egyre növekvő forgalmat bonyolít, nem áll szándékában a forgalmazás megszüntetése.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#19  Vali

Nagyon jó az intim zuhany, egy dolog amit szerintem fontos lenne,hogy \"NE \"egyezzen a színe a vízzel,mert nehéz eldönteni mikor elég az öblítés,mikor fogyott ki az ampullából a hatóanyag. Jó lenne ezt korrigálni.

Kedves Vali!
Köszönjük a felvetését. Megvizsgáljuk a színezés lehetőségét, de megjegyzem, hogy csak és kizárólag természetes, patikában kapható anyagot használunk. Egyébként a kamillás kapszula az anyag természetes színénél fogva látható. Javasolom, hogy figyelje az öblítés idejét, ugyanis egy kapszula hatóanyagtartalma 3-4 percig egyenletes koncentrációt biztosít.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#18  Zsuzska

Tisztelt Szerkesztőség!
Nagyon elégedett vagyok a Lady-vel.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#17  Juli

Tisztelt Szerkesztőség!
A termékről csupa jót tudok mondani, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Lenne egy kérdésem...a leírásban olvastam azt hogy a szár részét a Lady-Pharma üveg tárolóedényében lehet tárolni. Mi is pontosan ez az üveg? Hol lehet megvenni? Illetve milyen fertőtlenítőszerre gondoltak? Köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#16  Csilla

Tisztelt Szerkesztőség!
Gratulálok a termékhez. Végre valami, ami egyszerűen és könnyen használható a mindennapokban. Köszönöm. Használom és tökéletesen elégedett vagyok.
Kérdésem: Ajánlott-e a használata a menstruációs napok alatt is?

Kedves Csilla!
A menstruáció ideje alatt nem javasolt az irrigálás semmilyen eszközzel.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu