Általános információk
Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.
Írjon nekünk!
Írja meg kérdését, véleményét.
A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.
Debrecenben melyik patikában kapható a Lady Pharma intimzuhany?
Kedves Évi!
Ha valamelyik patikában keresi, akkor ők rendelnek Önnek a nagykereskedőktől. Egyébként teljes biztonsággal kap Debrecenben az alábbi patikákban:
Hatvany István Gyógyszertár (4032 Lehel u. 2)
Kígyó Patika (4025 Széchenyi u. 1)
Ispotály gyógyszertár (4027 Csigekelt u. 7.)
Szerkesztőség
Azt szeretném kérdezni, hogy egy kapszula hány öblítéshez elegendő?
(milyen kiszerelésben van? egy alkalomra vagy esetleg több?)
Köszönettel:
Mariann
Kedves Mariann!
Egy kapszula tartalma 3-4 perc alatt ürül ki, egyenletes koncentrációt biztosítva fejti ki a kívánt hatást. Ezen időn belül megszakható az öblítés, majd egy későbbi alkalommal folytatható.
Kapszulák 1db-os és 3db-os kiszerelésben kaphatók a gyógyszertárakban és a Rossmann boltokban.
Ügyfélszolgálat
Tisztelt Szerkesztőség!
Ma kaptam a Rossmann boltban azt a tájékoztatást, hogy a jövő héttől üzleteikben nem kaphatók a termékeik. Más drogériában kapható lesz?(kényelmesebb mint egy gyógyszertár)
Üdvözlettel,Nagy Orsolya
Kedves Orsolya!
Nagy biztonsággal állíthatom, hogy Önt a boltban félre tájékoztatták. A Rossmann változatlanul továbbra is forgalmazza a terméket, egyre növekvő forgalmat bonyolít, nem áll szándékában a forgalmazás megszüntetése.
Szerkesztőség
Nagyon jó az intim zuhany, egy dolog amit szerintem fontos lenne,hogy \"NE \"egyezzen a színe a vízzel,mert nehéz eldönteni mikor elég az öblítés,mikor fogyott ki az ampullából a hatóanyag. Jó lenne ezt korrigálni.
Kedves Vali!
Köszönjük a felvetését. Megvizsgáljuk a színezés lehetőségét, de megjegyzem, hogy csak és kizárólag természetes, patikában kapható anyagot használunk. Egyébként a kamillás kapszula az anyag természetes színénél fogva látható. Javasolom, hogy figyelje az öblítés idejét, ugyanis egy kapszula hatóanyagtartalma 3-4 percig egyenletes koncentrációt biztosít.
Szerkesztőség
Tisztelt Szerkesztőség!
Nagyon elégedett vagyok a Lady-vel.
- első oldal
- 372
- |
- 373
- |
- 374
- |
- 375
- |