Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#38  Erika

Tisztelt Szerkesztők!
Pár hete használom a terméket, teljesen elégedett vagyok vele. Kérdésem az lenne, hogy hol kaphatok olya üveg tároló edényt, amiben a szár részét fertőtlenítő folyadékban tudom tárolni?
A termék használati útmutatója üveg tárolóedényt javasol, de nem tudtak segíteni a patikában sem, illetve az Önök honlapján sem láttam ilyet.
Köszönöm segítségüket!
Erika

Kedves Erika!
Előkészületben van nálunk egy olyan új termék, amely üvegből készűl, nagyon elegáns és szép kivitelü lesz, és az eszköz fertőtlenítésére és tárolására szolgál. Sajnos nincs a piacon.
Egyébként addig is a szokásos fertőtlenitő szerekben (hyperol, neomagnol stb.) bármilyen üveg edényben tárolható.
Tisztelettel:
ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#37  Anikó

A Lady-pharma intimzuhanyt a nőgyógyászom javasolta. Több patikában is érdeklődtem de volt olyan hely ahol nem is hallottak a termékről. Nem tudták, hogy ki a forgalmazó.
Mivel a patikában nem jártam szerencsével így gondoltam rákeresek az interneten, szerencsém volt. Nagyon örültem , hogy részletes leírás volt róla és ráadásul lehetőség van megrendelni. A kedvezmény is nagyon klassz dolog .Azért az jó lenne ha lehetne tudni, hogy mennyi a postaköltség. Olvastam a honlapjukon a postai árakról de nem derült ki egyértelműen, hiszen valószínű a szállítási ár ,súlytól és mérettől is függ .Bízom benne,hogy hasznos lesz. Üdvözlettel:Anikó

Kedves Anikó!
Nagyon-nagyon sajnáljuk a patikusok tájékozatlanságát! Több kiadvány, és személyes megkeresés volt feléjük, patikus újságok foglalkoztak a termékkel(pl Béres Rt kiadványa), cikkek jelentek meg női magazinokban, konferenciákon, kiállításokon mutattuk be (többek között a Gyógyszerészek éves konferenciáin is!,)TV reklámaink is vannak folyamatosan. Eléggé érthetetlen, hogy a patikusok miért ilyen tájékozatlanok. Ennyit a \"kérdezze meg gyógyszerészét\" szlogenről. Továbbra is mindent megteszünk, ami tőlünk telik, hogy megismertessük a Ladypharmát, a tejsavas és kamillás kapszulákat, mert a közel 4 éves orvosi tapasztalat azt mutatja, hogy használata rendkívül eredményes minden korosztályban.
Egyébként a Rossmann boltjaiban is kapható a Ladypharma.
A postaköltségről: egy átlagos rendelés postai díja a tapasztalatok szerint 600-1000 Ft között van.
Köszönjük, hogy vette a fáradtságot és írt a vendégkönyvünkbe!
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#36  Tóth B.Andrea

Én az orvosom javaslatára vásároltam meg a készüléket!
Nem találkoztam vele előtte és utána is azért rendeltem interneten mert hiánycikk volt a patikában!
Most már hozzáférhető a termék de mivel a családban használjuk többen is a kedvezmény miatt az internetes vásárlást válaszottuk.... amivel nagyon elégedettek vagyunk mert nagyon gyors !
A termékkel is elégedettek vagyunk és köszönöm a hasznos infókat!
Tisztelettel: Andy

Kedves Andrea!
Köszönjük a Ladypharma csapata nevében az elismerést
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#35  S. Mária

Túl a változó koron, sajnos, hüvely- szárazsággal küzdöttem. Rátaláltam a Lady-Pharma intim zuhanyra és mindennapos használata segített elviselhetővé tenni ezt a kellemetlenséget. Egy apró gondom van, a zuhanyon nehezen látom, hogy a nyél és a felső rész pontosan hova /melyik oldalra/ passzol.

Kedves Mária!
Köszönjük a felvetését, továbbítottuk a fejlesztési csapat felé. Remélhetőleg az új sorozatra már sikerül megfelelő jelzést elhelyezni.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#34  bama

Pár hónapja használom a Lady-Pharma intimzuhanyt. Nagyon egyszerű, praktikus a használata./A korábbi gumis irrigálókhoz nem is hasonlítható./ Használom meleg gyógyvizes fürdőzések és uszoda után. Azóta nincs problémám! Köszönöm!


A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait. Nekünk mindig újból és újból erőt ad, ha vevőink elégedettek a termékkel és ezt nyilvánosan meg is fogalmazzák, mert célunk, hogy a bajban segítséget nyújtó, legkorszerűbb és vállalható eszköz álljon rendelkezésre az intim higiénia területén.

Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu