Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#48  Edit

Nemrégiben vásároltam meg a Lady - Pharma intim zuhanyt, és nagyon meg vagyok vele elégedve, csupa pozitív dolgot tudok mondani róla. Egyetlen problémám akadt, amiben segítségüket szeretném kérni. A tájékoztató azt írja, hogy a fertőtlenítést vízben való forralással vagy fertőtlenítéssel lehet megoldani. Sajnos fertőtlenítőt nem tudtam beszerezni, így maradt a vízben való forralás. Viszont forralás közben az eszköz szár része deformálódott, így az összeillesztés még megoldható, de használat közben a nyél és a szár csatlakozásánál a víz és a kapszula tartalmának egy része kifolyik.
Előre is köszönöm a segítségüket.

Kedves Edit!
Munkatársunk hamarosan jelentkezik Önnél és segítünk a probléma rendezésében.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#47  Erika

Tisztelt Lady Pharma!
Nagy örömmel hasznalom termeküket lassan egy eve, de problemam sajatsagos: Ausztiaban elek 2 honapja, es itt nem tudom beszerezni. Nem is forgalmazzak a termeket külföldön egyaltalan? Azelött Debrecenben eltem, ott minden gyogyszertarban be tudtam szerezni,igaz, nagy magrökönyödesemre egyik naprol a masikra szinte duplajara emelkedett a kapszulak ara (!)Itt a legközelebbi magyar patika (Szombathely) soha nem hallott rola, s legutobb azt mondtak, nem is gyartjak mar. Igaz ez?
Köszönettel: Erika

Kedves Erika!
A ladypharma valóban nem kerül exportra és a gyógyszertárak nem állnak a helyzet magaslatán. Pedig minden patika vezetője névre szóló tájékoztató anyagot kapott. Mindenesetre, ha elég határozott, akkor a gyógyszertár megrendeli Önnek a nagykereskedőktől (Phoenix, Béres, Hungaropharma stb.) akivel kapcsolatban van.
Értesitjük, hogy NEM SZÜNTETTÜK BE A LADYPHARMA GYÁRTÁSÁT, sőt a forgalmunk egyre növekszik.
Egyébként javaslom rendeljen a interneten, honlapunkon a termékcsalád minden tagja kapható és postafordultával szállítjuk Önnek.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#46  Anyta

Kedves Ladypharma!

Szeretnék először is köszönetet mondani, a termékük egyedülálló.
Egyetlen problémám azonban, hogy a kapszulák nehezen elérhetőek. Nyíregyházi lakos vagyok, a Rossmann üzletek egyikében vettem meg magát a készüléket, de sajnos kapszulát hozzá már egy ideje nem tudok beszerezni. Vagy nincsen egyáltalán, vagy csak egy-egy lejárt szavatosságút találok. Kérném önöket - látva az előző bejegyzések alapján- meg tudnák - e mondani, melyik patikában tudnék esetleg vásárolni ( 1-ben próbálkoztam, de sajnos még csak nem is hallottak róla -.

Előre is köszönöm.

Üdv.: Anyta

Kedves Anita!
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a kiskereskedelemben a patikák nem állnak a helyzet magaslatán. Azonban bármelyik patika meg tudja rendelni a LadyPharma termékeket a nagykereskedőktől - ha akarja. Javasoljuk, hogy legyen határozott, a és érje el, hogy a patika rendelje meg akár a Béres Rt-től, akár a Hungaropharmától, akár a Phoenix Rt-től megteheti. Mi ezeknek a társaságoknak szállítunk.
A Rossmann folyamatosan és közvetlenül rendel tőlünk nagyobb mennyiségben. Ráadásul 11. hó 26.-ával egy akciót is indít, amihez már leszállítottuk a kért mennyiséget. Figyelje a Rossmann újságokat.
Végül leggyorsabban és legközvetlenebbül akkor jut a szükséges kapszulához, ha az interneten rendeli tőlünk. Megrendelését azon a napon, de másnap biztosan postára adjuk.
Tisztelettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#45  Tímea

Kedves Lady Pharma!

Köszönetet szeretnék mondani kedvességükért. A megvásárolt intimzuhanyt gázkazánunk hibája miatt nem tudtam biztonággal használni, önök pedig teljes mértékben kártalanítottak, a készülék árát visszakaptam. Örülök, hogy, ennyire fontosnak tartanak minden egyes vásárlót. Ilyen aktív, segítőkész hozzáállással ritkán találkozik az ember.
Köszönettel, Tímea

Kedves Timea!
Örömmel tölt el minket, hogy nem csak akkor vette a fáradtságot, amikor valami probléma jelentkezett, hanem akkor is amikor sikerült segítenünk a megoldásban. Számunkra ez nagyon nagy elismerést jelent, ezért érdemes csinálnunk.
köszönettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#44  Hegedűs Gáborné

Köszönettel írom e pár sort. Időközben kedves,és tájékoztató telefonos beszélgetésünkben minden kérdésemre részletes, és segítő választ kaptam.Köszönöm, hogy munkatársnőjük ilyen figyelmes,megértő,és segítőkész. Szükség esetén, továbbra is rendelkezésre áll és és ez megnyugtató. Ilyen szolgáltatás a példa, melyet sokaknak követniük kellene. Tisztelettel, és üdvözlettel, Aranka

Kedves Aranka!
Köszönjük elismerő szavait a Ladypharma csapata nevében
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu