Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#56  Ilona

Tisztelt Lady-pHarma!

Évekkel ezelőtt végbél problémáim kezdődtek (aranyér, tályog).
Az orvos által előírt végbélkúp, végbélkenőcs és gyulladáscsökkentő használata csak rövid ideig tartó gyógyulást eredményezett.
Az elmúlt hetekben újra észleltem a problémákat. Nagyon kellemetlen tünetek kíséretében.
Kedves ismerősöm ajánlására elkezdtem használni az intim zuhanyt, kamillás kapszula alkalmazásával.
Háromszori használat után már lényeges javulást éreztem, azóta rendszeresen - székletürítés után- öblítek, tünetmentes állapotba kerültem. Újra jól érzem magam!

Köszönöm!

Ilona

Kedves Ilona!
Örömmel tölt el minket, hogy nem csak akkor vette a fáradtságot, amikor valami probléma jelentkezett, hanem akkor is amikor sikerült segítenünk a megoldásban. Számunkra ez nagyon nagy elismerést jelent, ezért érdemes dolgoznunk.
köszönettel:
LadyPharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#55  Kun Mária

Kedves Ladypharma!

Ajándékba kaptam pár éve az intimzuhanyt, amit mostanában kezdtem el használni, és nem is értem miért nem korábban. Talán elsőre bonyolultnak találtam, hogy lecsavarni a zuhanyrózsát stb. pedig egyáltalán nem nagy ördöngőség az egész. Sajnos elég érzékeny vagyok mindenféle gombás fertőzés kialakulására, de amióta reggelente hüvelyöblítéssel kezdem a napom azóta az ezzel járó kellemetlenségek megszűntek. Ajánlom mindenkinek!

További sok sikert kívánok munkájukhoz!

Üdvözlettel:

Mária

Kedves Mária!
Nagyon örülünk, hogy használja és elégedett termékünkkel. Ugyanakkor felhívnánk a figyelmét, hogy a mindennapos hüvelyöblítés hosszú távon nem ajánlatos. Ha az orvos kúra-szerűen, a kezelés kiegészítésére javasolja a napi hüvelyöblítést, akkor természetesen megengedett, de egyébként heti 1 maximun 2 öblítést szoktak javasolni. Persze ez életviteltől is függ. (Pl.:uszoda, meleg vízű közös fürdők használatakor).
Kérjük ez esetben kérje ki nőgyógyásza tanácsát!
LadypHarma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#54  ines

Tisztelt LadyPharma!
Néhány hónapja használom a terméket, nagyon megtetszett. Viszont van kérdésem. A zuhanycső és az intim zuhany nem záródik rendesen, teljesen rászorítom, mégis kifolyik ott a víz egy része, a többi tovább folyik az intimzuhanyba. Igy is megfelelően működik az intim zuhany? A kapszulában lévő folyadék nem folyik visszafele, az irrigátor alján ki?
Mivel ajánlott tisztítani az intim zuhanyt?
Az intim zuhanyban lévő kapszulából hol folyik ki a hatóanyag?
Előre is köszönöm a választ!

Kedves Ines!
Köszönjük a kérdését, amelyre a válaszaink: Ha a zuhanycső és az intimzuhany csatlakozásánál folyik ki víz, az intimzuhany működését nem akadályozza. Úgy tudja kipróbálni, hogy ha rányitja a vizet, akkor a kis lyukakon spriccel kifelé. a vízsugár kb 15-25 cm -es. Egyébként javasoljuk, tömítés használatát a gégecsőben, ugyanazt, amit a zuhanyrózsánál kell használni.
A kapszulában levő folyadék nem tud visszafele folyni. A hatóanyag a szár kis lyukain keresztül távozik a vízzel keveredve. Persze a zárókupakot le kell venni előbb a kapszuláról. Azt pedig hogy a kapszulában van-e még hatóanyag, úgy tudja ellenőrizni, hogy lefelé fordítja és ha megjelenik a kis csövecskén a folyadék, akkor még tartalmaz a kapszula hatóanyagot.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#53   Mné Matild

Tisztellt Ladypharma! Nagyon jó véleménnyel vagyok a készülékről. Kapszulákat a gyógyszertárban próbáltam vásárolni, sikertelenül.A telefonos rendelés után,azonban gyorsan és probléma mentesen hozzájutottam a termékhez. Itt még megfelelö tájékoztatást is kaptam a hölgytöl. Örülök hogy, ezt a terméket választottam. További jó munkát!

Kedves Matild!
A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait.
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#52  Nagy Petra

Tisztelt Forgalmazó ! Az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy a Dimenzió Egészségpénztárral kötöttek-e szerződést.
Várom, visszajelzésüket.
Köszönöm !

Kedves Petra!
A Ladypharma intimzuhany, mely besorolását tekintve orvostechnikai eszköz, a pénztár által támogatott. Ezért az egészségpénztárakkal külön megállapodásra nincs szükség, a termékünk elszámolható a megfelelő szabályok szerint kiállított számla esetén.
Ilyen a Dimenzió egészségpénztára is.
Tisztelettel.
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu