Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#65  Nagy Anita

Kedves Marianna!
Nincs végbél problémám (betegségem). Testhelyzet.... a kád szélére ülve próbáltam (talán tényleg ez a nyerő) ha csak öblíteni akarok. De itt igazából ez a fő cél. Álló helyzet nekem nem jön be, szinte azonnal folyik is ki a víz a popsimból. Vagy ez nem gond? Nekem talán csak annyiból, hogy ha székletűrítés után használom nem minden esetben \"tiszta\" ami távozik a popsiból. A fürdőszobában meg sajnos nincs mellék helység. :( (ez kicsit macerás)

Örömmel olvastam, hogy vannak végbeles kísérletek, mert ezt úgy értelmeztem, hogy hamarosan valami olyan kerül forgalomba (köztudatba) ami kimondottan a \"popsi\" tisztántartásával lesz kapcsolatos. Szerintem ez legalább olyan fontos, mint fogat, vagy lábat mosni. :) Milyen visszajelzések vannak másoktól a popsi\" használattal kapcsolatban? Milyen jellegű, irányú kísérletek ötletek vannak? (ha szabad 1 kicsit kíváncsiskodni)

Ha lesz újabb élményem, észrevétel vagy bármi, ígérem megosztom veled (veletek)!
Üdv: Anita

Szia Anita.!

Szóval: Anális öblítés kapcsán is igen sok visszajelzést kapunk a vevőktől, de emellett ismerősi, baráti és családi körben is egyre többen rendelkeznek tapasztalatokkal. Rendszeresen használják ide és oda is. Ismerőseim, sőt barátnőim közül is többeknek két készüléke is van már, az egyik barack a másik kék jelölő gyűrűvel, így még véletlenül sem tudják összekeverni. (Természetesen elegendő lenne a két külön szár is!) Aranyérrel műtöttek közül is sokan adtak visszajelzést levélben, telefonon, sőt személyesen is. Elmondták mennyire megörültek, mikor kiderült, hogy ezen területek karbantartására is alkalmas az intimzuhany. Kaptunk részletes beszámolót váladékozó végbéltályog betegségben szenvedő vásárlónktól, hogy nagyon hatékonyan segített a termékünk, pár hét használat után teljesen tünetmentessé vált és ma is jól van. Mások elmondták, hogy végbéltükrözés előtt adtak saját maguknak az intimzuhanyunkkal, beöntést és így nem kellett nővéri segítség és kellemetlenkedés\" a kórházban. Szóval számtalan visszajelzést kapunk ismerős és ismeretlen vevőinktől a tapasztalataikról. Ezért is olvassuk örömmel a vendégkönyvben a leveleket - köztük a tiédet is - mert ez a fórum igazán hitelesen ad tapasztalati és használati tanácsokat más vásárlóknak is.
A többség véleménye szerint az álló helyzettel semmi probléma nincs. (Megjegyzem: ha esetleg úgy érzed, hogy a végbél záró izommal kellene foglalkoznod, erősítened, akkor tudok adni egy telefonszámot és megtanítanak, hogyan kell tornáztatni és karban tartani. Ha neked a kád széle válik be, akkor használd úgy. (Mindenképpen célszerű a művelet\" után fertőtlenítőszeres tisztítást végezni a zuhany vagy kád felületén.)

Egyébként az is tény, hogy nem csak a férfiakkal vagyunk képesek oda-vissza fertőzgetni egymást, hanem mi nők saját magunkat hüvely és popsi között is \"ping-pong\"-ozhatjuk.

Fejlesztési irányaink folyamatosan vannak : jelentős változtatást tervezünk a termék csomagolásában, tervezzük olyan új kiegészítők gyártását, amelyekkel még egyszerűbbé, még komfortosabbá tudjuk tenni az intim zuhany használatát. és jelentős változtatásokat tervezünk reklám és marketing területen amely talán már két három hónapon belül látható is lesz.

Remélem új információkkal segítettem a termékünk használatát!
Üdv:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#64  Nagy Anita

Köszönöm a gyors választ a kérdésemre!

Még tegnap este ki is próbáltam, megfogadva az itt leírtakat. (csak sima vízzel, mert nem volt kapszulám) Nagyszerűen működött a dolog, egészen könnyedén felcsusszant a szár és kellemes érzés volt a bent léte is. Csak öblíteni akartam (amit meg is tettem többször is) de végül aztán beöntés lett a vége. Nagyon kellemes érzés volt. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki bátran! A művelet befejeztével valóban érdekes, könnyű, tiszta érzést éreztem. Már rég ki kellett volna próbálnom! Kérdés az még merült fel bennem pl, hogy milyen rendszerességel szabad használni az eszközt? Higiéniai okokból szabad rendszeresen? Pontosan mit értettél higiéniai ok alatt? (a beöntés az egyértelmű).
Ami engem zavart használat közben a zuhany hossza. Gugolva próbáltam használni, de azthiszem nagyon föl kellett volna helyeznem ahhoz, hogy így tudjam használni, így aztán térdepelni kellett ami kicsit kényelmetlen volt. Nem terveztek egy olyan szárat ami kimondottan popsiban való használathoz való?

Válaszaidat türelmetlenül várom!

üdv:Anita

Szia Anita!
Nagyon köszönöm őszinte véleményed és igazán örülök, hogy a LadypHarma elégedett használóinak táborában köszönthetlek!
A higiéniai okot úgy értettem, hogy nincs végbél problémád, mint pl. aranyér, végbéltályog stb.
Ha ilyen fennáll, mindenképpen érdemes orvosi véleményt kérni a használatot illetően. Nálad betegség nincs, ha jól értettelek. Ebben az esetben, egyes orvosok szerint székletürítés után javasolt, mások pedig a heti egy-két alkalmat javasolják. Szerintem e kettő között el tudod dönteni, hogy neked mikor jó. (Természetesen, mint mindennel itt is érdemes mértékletességre, óvatosságra törekedni.)
A testhelyzetről azt tudom javasolni, hogy egyáltalán nem kell felvenni semmiféle pózt, simán álló helyzetben kényelmes és kellemes. (Pl. van, akinek kádja van és ő a kád szélére ülve használja, lehet variálni, találd meg a neked legmegfelelőbb tartást.)
Folyamatban vannak orvosi kísérletek a végbeles tapasztalatokat illetően, de az orvosok részéről nem merült fel az átalakítás igénye, ezért egyelőre nem ilyen irányú fejlesztéseket tervezünk (de más jellegűeket igen!).
Ha van újabb élményed, kérdésed, véleményed várom továbbra is!
Jó egészséget kívánok:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#63  Nagy Anita

Sziasztok Lady Pharma!
A popsimba szeretném használni az intim zuhanyt. Segítenétek hogy fogjak hozzá? Mennyi ideig használjam? Milyen mélyen helyezzem föl? stb stb...
köszi Anita

Szia Anita!

Köszönöm a kérdésedet, igyekszem kimerítő választ adni.
Először is mindenképpen javaslom, hogy a Használati Útmutató általános részét olvasd el, hisz praktikus tanácsokat találsz ott.

A forralással történő fertőtlenítés a korábban nyomtatott használati útmutatókban még szerepel, viszont arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy csak 5-7 mp-ig forrald, mert hosszabb - illetve rendszeres - főzéssel a szár belső bordázata deformálódhat. Ezt elkerülendő ma már csakis a fertőtlenítő oldatos (Pl. Hyperol, Neomagnol) lemosást javasoljuk.

Popsiban való használathoz általános javaslatunk az orvosok és használók tapasztalatai alapján a következő:

• A fertőtlenített és összeállított intim zuhanyt - kapszulával vagy anélkül - csatlakoztatod a gégecsőre - a zuhanyrózsa helyére - majd megnyitod a vizet és beállítod a megfelelő vízhőmérsékletet.
• A vékony zuhanyrész enyhe görbülete biztosítja, hogy a végbélbe kényelmesen - síkosító, krém, parafinolaj, vazelin, (egészséges végbélnél tusfürdő) segítségével - bevezethető legyen.
• Kb. 5-6 cm mélyen kell felhelyezni. Az eszköz használható önmagában tiszta vízzel vagy a hozzá kapható kamillás kapszulával is. A kamilla gyulladások, sérülések kezelésére, illetve gyógykezelések kiegészítésére is alkalmas. Egy kapszula 4-5 liter vízhez elegendő hatóanyagot tartalmaz, ezért több alkalommal (összesen kb. 4-5 percig) is használható. Nem kell félned, nincs visszaszívási veszély, így a kapszulában levő hatóanyag nem szennyeződhet.
• Az öblítés időtartama higiéniai célból kb. 20-25 másodperc, de természetesen ismételhető. Beöntés esetén kb.1 perc. A készülékben lévő nyomásszabályozás nagyobb víznyomás esetén is kellemes, biztonságos érzést biztosít. (A művelet befejezése után pedig nagyon könnyű, tiszta érzés marad.)
• A tökéletesen sima felületű, kiváló minőségű műanyag szerkezet nem hordoz magában mozgó, kopó alkatrészeket, így egy életre szóló termék. És ne feledd: 3 év gyártói cseregaranciát biztosítunk!
• Az alapcsomaghoz (1 db nyél és 1 db szár) több szár is rendelhető, melyek kis színes jelölő gyűrűkkel különböztethetők meg egymástól. Ezzel biztosítható, hogy a hüvelybe és a popsiba használt szár teljesen elkülöníthető legyen (vigyázz, véletlenül se keverd össze!).

Bízom abban, hogy minden kérdésedre válaszoltam, de amennyiben további kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésedre!

Szívesen olvasnám használat után a tapasztalatodat is, itt a vendégkönyvünkben!

Üdvözlettel:
Bajczi Marianna
06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
 
#62  L Hajni

Nagyon köszönöm nektek!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#61  szabi

Szia Hajni!
Szerintem mond azt a szakembernek, hogy le akarod cserélni a zuhanyrózsát és el van intézve. Nem? Csak azért érzed kínosnak, mert tudod miért akarod leszedetni, de a szakember nem tudja....csak ez járjon a fejedben szerintem. ;)

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu