Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#69  Koleszár Györgyné

Kedves Mariann!

Köszönöm a kedvességedet, segítőkészségedet és közvetlenségedet. Ismeretlenül is bármikor ellátsz tanáccsal, lehet Veled beszélgetni mindenről. Ígéretemhez híven, most szeretném az oldal olvasóinak is elmesélni \"kapcsolatomat\"az intim zuhannyal.

Pár hónapja használom és elmondhatom, hogy érdemes rááldozni és beszerezni minden nőnek, még annak is akinek nincsenek problémái. A jólápoltság érzése, amit nyújt a használata, nő és férfi számára egyaránt fontos. (Anális tisztításra is kiváló. Azt hiszem ebben az esetben nem kell kitérnem a még alaposabb fertőtlenítés fontosságára.) Rendszeresen visszatérő gombás eredetű problémáim voltak. Ilyen olyan krémekkel kezeltem magamat, melyektől elmúltak ugyan a tünetek, de folyton visszatértek. Mióta szexuális együttlétek után rendszeresen használom a zuhanyt, szinte döbbentem könyveltem el egy hónapot, hogy nem tért vissza a fertőzés. Viszont megfigyeltem, hogy lustaságból, mikor közvetlenül utána nem használtam ismét előjött a csípő érzés.
Szeretem használni akkor is ha tünetmentes vagyok, mert így sokkal tisztábbnak érzem magam. Ki kell próbálni, mert igazán nem lehet megfogalmazni azt amit érez az ember utána. Intim együttlétek során is teljes felszabadultságot ad az a tudat, hogy análisan is \"rendben\" vagyok.

Jó egészséget kívánok minden Kedves Olvasónak! Amint tehetitek szerezzétek be a Lady Pharma intim zuhanyt. Aki szeret adni magára és fontos, hogy \"ott is\" a jó legyen a közérzete nem fogja megbánni.

Üdvözlettel: Gizella

Kedves Gizella!
Öröm számomra, hogy így ismeretlenül is bizalommal tisztelt meg és megosztotta velem az intim gondjait! Egyébként a tapasztalatait illetően teljes mértékben egyetértek az Ön által itt leírtakkal. További jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#68  krisztina

Kedves Hölgyem/Hölgyeim.
Ma kaptam az orvosomtól egy ilyen intimzuhanyt, mert 3 hónapja termálfürdő után elkaptam egy gombás fertőzést és most azzal küzdök. Orvosom szerint bizzak a termékben és a gyógyulásban. Kérek mindenkit aki olvassa és volt ilyen problémája ossza meg velem, akár e-mailban is. Mindenki segitségét előre is köszönöm.

Kedves Kriszta!
Örömmel olvastam, hogy Ön is Ladypharma intim zuhany tulajdonos már! Őszintén hiszem, hogy az intim higiénia egyik alapeszköze ez az intimzuhany.
Bízzon nyugodtan termékünkben! Higgye el Önhöz hasonló problémával küzdő hölgyek már megtanulták, hogy nagyon sok esetben önmaguk tudnak segítséget nyújtani a szervezetüknek. Itt a vendégkönyvben lévő beírásokban is talál sok hasznos információt és én is kérem, azon vásárlóinkat ( Ladypharma intim zuhany használókat) akiknek van személyes tapasztalatuk, számoljanak be ezen a fórumon vagy közvetlen levélben Krisztának.
Köszönettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#67  Móni

Kedves Mariann!

Először is had kívánjak az egész csapatnak boldog és sikeres új évet!
Ahogy megígértem, leírom a tapasztalatomat az intimzuhannyal kapcsolatban. Nagyon örülök, hogy a barátnőm felhívta rá a figyelmemet. Az intimzuhany használata hihetetlenül egyszerű és könnyed. A kialakítása nagyon finom és elegáns. Már az első használat után is felfrissültem és nagyon kellemes érzés töltött el. Köszönöm!
Még egyszer szeretném megköszöni azt a bánásmódot és odafigyelést is, amit kaptam az első megrendeléskor. Hálás vagyok érte!
Üdvözlettel,
B.Móni

Kedves Móni!
Köszönöm, hogy megírta véleményét!
Örömmel olvastam, hogy elégedett a Lady-pHarma termékével és a teljes szolgáltatással! Kívánunk jó egészséget a továbbiakban!
Bajczi Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#66  András

Tisztelt Lady Pharma!

Szeretném megerősíteni, a termék kiváló férfiak részére is, az anális tisztaság és komfortérzet eléréséhez.

Köszönöm!

Kedves András!
Köszönet a vélemény nyilvánításért! Remélhetőleg ezen a téren is nő az emberek higiéniai igénye és csökken a - jelenleg még ennek hiányában kialakuló - betegségek száma.
Üdvözlettel
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#65  Nagy Anita

Kedves Marianna!
Nincs végbél problémám (betegségem). Testhelyzet.... a kád szélére ülve próbáltam (talán tényleg ez a nyerő) ha csak öblíteni akarok. De itt igazából ez a fő cél. Álló helyzet nekem nem jön be, szinte azonnal folyik is ki a víz a popsimból. Vagy ez nem gond? Nekem talán csak annyiból, hogy ha székletűrítés után használom nem minden esetben \"tiszta\" ami távozik a popsiból. A fürdőszobában meg sajnos nincs mellék helység. :( (ez kicsit macerás)

Örömmel olvastam, hogy vannak végbeles kísérletek, mert ezt úgy értelmeztem, hogy hamarosan valami olyan kerül forgalomba (köztudatba) ami kimondottan a \"popsi\" tisztántartásával lesz kapcsolatos. Szerintem ez legalább olyan fontos, mint fogat, vagy lábat mosni. :) Milyen visszajelzések vannak másoktól a popsi\" használattal kapcsolatban? Milyen jellegű, irányú kísérletek ötletek vannak? (ha szabad 1 kicsit kíváncsiskodni)

Ha lesz újabb élményem, észrevétel vagy bármi, ígérem megosztom veled (veletek)!
Üdv: Anita

Szia Anita.!

Szóval: Anális öblítés kapcsán is igen sok visszajelzést kapunk a vevőktől, de emellett ismerősi, baráti és családi körben is egyre többen rendelkeznek tapasztalatokkal. Rendszeresen használják ide és oda is. Ismerőseim, sőt barátnőim közül is többeknek két készüléke is van már, az egyik barack a másik kék jelölő gyűrűvel, így még véletlenül sem tudják összekeverni. (Természetesen elegendő lenne a két külön szár is!) Aranyérrel műtöttek közül is sokan adtak visszajelzést levélben, telefonon, sőt személyesen is. Elmondták mennyire megörültek, mikor kiderült, hogy ezen területek karbantartására is alkalmas az intimzuhany. Kaptunk részletes beszámolót váladékozó végbéltályog betegségben szenvedő vásárlónktól, hogy nagyon hatékonyan segített a termékünk, pár hét használat után teljesen tünetmentessé vált és ma is jól van. Mások elmondták, hogy végbéltükrözés előtt adtak saját maguknak az intimzuhanyunkkal, beöntést és így nem kellett nővéri segítség és kellemetlenkedés\" a kórházban. Szóval számtalan visszajelzést kapunk ismerős és ismeretlen vevőinktől a tapasztalataikról. Ezért is olvassuk örömmel a vendégkönyvben a leveleket - köztük a tiédet is - mert ez a fórum igazán hitelesen ad tapasztalati és használati tanácsokat más vásárlóknak is.
A többség véleménye szerint az álló helyzettel semmi probléma nincs. (Megjegyzem: ha esetleg úgy érzed, hogy a végbél záró izommal kellene foglalkoznod, erősítened, akkor tudok adni egy telefonszámot és megtanítanak, hogyan kell tornáztatni és karban tartani. Ha neked a kád széle válik be, akkor használd úgy. (Mindenképpen célszerű a művelet\" után fertőtlenítőszeres tisztítást végezni a zuhany vagy kád felületén.)

Egyébként az is tény, hogy nem csak a férfiakkal vagyunk képesek oda-vissza fertőzgetni egymást, hanem mi nők saját magunkat hüvely és popsi között is \"ping-pong\"-ozhatjuk.

Fejlesztési irányaink folyamatosan vannak : jelentős változtatást tervezünk a termék csomagolásában, tervezzük olyan új kiegészítők gyártását, amelyekkel még egyszerűbbé, még komfortosabbá tudjuk tenni az intim zuhany használatát. és jelentős változtatásokat tervezünk reklám és marketing területen amely talán már két három hónapon belül látható is lesz.

Remélem új információkkal segítettem a termékünk használatát!
Üdv:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu