Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#80  judith45

Nagyon szépen köszönöm a cserét, ilyen korrektül a mai világban még nem jártak el velem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a zuhanyt is és a céget is, köszönöm

Vélemény hasznossága:  
 
 
#79  Katalin

Kedves Marianna,

Elhúzódó candida gombás tünetek miatt, gyógyszer szedése mellett, 3 hónapig nagyon komolyan betartva diétáztam. Nem ettem fehér lisztet, cukrot, élesztőt, gombát, ecetet, gyümölcsöt, krumplit és borsót. A tünetek (folyás, viszketés) nagy része két hónap alatt teljesen elmúlt, de megmaradt egy furcsa viszkető érzés, mely naponta kb. 5-6-szor jelentkezett és mindössze kb. 1 percig tartott.

A nőgyógyász, akihez jártam már nem tudott segíteni, így elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki megnyugtatott, hogy már nincsen bennem gomba. Ajánlotta, szerezzek be egy intim zuhanyt, ugyanis rendszeres használatával valószínű elmúlik a viszkető tünet.

Megvásároltam az intim zuhanyt, majd még egy hónapig folytattam a diétát is, picit lazítva, úgy, hogy gyümölcsöt és krumplit már ettem.

Az első héten kétszer használtam, jónak tűnt, nem tudom belemagyarázás-e, mert már nagyon akartam a javulást, de talán elmúlt a viszketés. A második héten viszont újra előjött.

Ön említette, hogy ha valami gond van, akkor kúraszerűen 7-10 napig lehet minden nap használni a zuhanyt. Így belevágtam ebbe, hátha segít, de sajnos nem segített. Azt a semmihez nem köthető 1 percig tartó hirtelen, intenzív, aztán nyom nélkül eltűnő viszketést továbbra is éreztem.

Kezdtem újra elkeseredni, a zuhannyal visszaálltam a heti 1-2 használatra.

Nem sokkal később kaptam egy tippet, hogy valami teljesen ártalmatlan dolog is okozhatja ezeket a tüneteket, pl. mosószer, öblítő, tisztasági betét stb.
Ezeket átgondolva ugyan mosószert és öblítőt mostanában nem váltottam, de van a mosógépemen olyan funkció, hogy az öblítőt még egyszer tiszta vízzel átöblíti, ezen nem múlik semmi, így fehérnemű mosásnál azóta kiöblítem az öblítőt is.

Viszont a probléma, most már úgy tűnik biztosan, a tisztasági betéttel volt. Kb. 3 éve használom rendszeresen, mindennap, sajnos a napi rutin részévé vált. Értelmes, tanult nő vagyok, mégsem gondoltam bele eddig soha, hogy hiába veszek jó minőségű pamut bugyit, hiába ragaszkodom minden ruhámnál a természetes anyagokhoz, semmit nem ér, ha a bugyiba minden nap beleragasztok egy ragasztószalaggal, nejlon fóliával ellátott betétet. Minden este fürdés után betettem, következő fürdésig bent volt, akár kellett - akár nem.

Mikor ez tudatosult bennem pont egy meleg hétvége jött, egész hétvégén szoknyában voltam bugyi nélkül. Azóta alváshoz sem veszek fel bugyit. Gondolom már mondanom sem kell, a tisztasági betétet száműztem az életemből. Napközben pamut bugyi, betét nélkül. Néhány napon belül elmúlt a viszketés, ami azóta csak a menzesz alatt jött újra elő.

Két menzeszem lezajlott már, az elsőt nagyon rosszul viseltem, hiszen az eü. betét ismét bezárta a nemi szervek környékét, így a természetes szellőzés megint megszűnt. Addig az 4-5 napig visszatért a már részletezett hirtelen, égő, viszkető, 1 percig tartó érzés.
A második viszont már jobb volt, bár nem váltottam betétet. Öntől tudom, léteznek bio pamut betétek, de gondoltam kipróbálom, hátha a zuhany rendszeres használatával és a tisztasági betét mellőzésével helyreáll a rend, és nem lesz szükséges abban a havi 4-5 napban sem speciális pamut betétet hordanom. Talán idővel ez így is lesz, legutóbb csak a 4. napon kezdtem el viszketni.

Az intim zuhannyal különben teljesen meg vagyok elégedve, főleg menzesz után látványos, mennyi fölösleges maradék van ilyenkor még az ember hüvelyében, ami nagyon nem árt onnan kiöblíteni, hiszen - ahogy én képzelem - abban el tudnának mindenféle kórokozók szaporodni. Hetente egyszer - kétszer használom, használata rendkívül egyszerű, a kapszula gazdaságosan használható.

Minden nőnek csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel: Katalin

Kedves Katalin!
Köszönöm szépen, hogy őszintén megírta tanulságos történetét. Bizony sok esetben ezek a kis apróságok keserítik meg a mindennapjainkat. Bízom abban, hogy tapasztalataival -.akár itt a vendégkönyvön keresztül is - tudunk segíteni más hasonló gondokkal küzdő hölgyeknek. Örülök, hogy megtalálta a megoldást és elégedett a termékünkkel is. További jó egészséget kívánok! Természetesen a jövőben is ha bármiben segítségére lehetünk, szívesen állunk rendelkezésére!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#78  Tréfa Zsuzsa

Kedves Marianna és Hölgytársaim!

Én régi híve vagyok a terméküknek,amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Egyetlen kifogásom az (ami a gyakori használatból következhető) összeillesztésnél megjelent repedés. De mint kiderült számomra ezen a fórumon,cseregaranciát lehet érvényesíteni. Ami megnyugtató,azok számára is akiknek esetleg megterhelő a vételár. Szóval,Hölgyeim,ez e befektetés biztosan megtérül,hiszen az egészségnél nincs fontosabb,igaz? Minden Nő megérdemel ennyi törődést!Az érzés,ami pedig a használat után jelentkezik...na arról nem lehet leszokni,annyira kellemes.

Sok sikert a Lady Pharma csapatának.

Zsuzsa

Kedves Zsuzsa!

Elöször is köszönjük, hogy megírta személyes tapasztalatát és véleményét! Fórumon kívüli kapcsolatfelvételünk során kiderült, hogy már a csere készülék is Önnél van. Tisztáztuk azt is, hogy nem a gyakori használat miatt történt a repedés.

Kívánom, hogy továbbra is elégedett használója legyen termékünknek!

Üdv.:

Marianna és a Lady-pHarma csapata

Vélemény hasznossága:  
 
 
#77  Judith

nekem is van intimzuhanyom. Szükséges ezt egy-egy használat után Neomagnolba helyezni? Nem fertözöm magam ujra esetleg egy-egy használat után?

Kedves Judit!
Célszerű a neomagnolos fertőtlenítés hosszabb tárolás után, vagy fertőzés esetén a kúraszerű használat során akár többször is. De ha nagy baj nincsen, úgy a használat után sima szappanos vízzel elegendő leöblíteni.
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#76  Szabi

Huh, hát akárhogy töröm a fejem nem igazán jut eszembe semmi értelmes dolog, hogy tudd használni az eszközt. :( Ha nagyon szükséges akkor lehet, hogy marad a hagyományos irrigátor...? (sajnos)

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu