Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#93  tezsu

Kedves Marianna!

Többszöri orvosi kezelés után is gyakran visszatérő gombás fertőzéssel küzdök. Megoldás után kutatva találtam erre az oldalra és termékre a neten. De nem egyértelmű számomra, a terméklistát nézve, hogy mi a az intimzuhany és a kezelőfej között a különbség. Vagy ha megveszem az intimzuhanyt, akkor szükségem van még egy kezelőfejre is? Lehet, hogy nem voltam elég kitartó, de legyen kedves leírni nekem, hogy pontosan mit is kell vennem? Gondolom a problémámra a tejsavas kapszula javasolt? De milyen esetekben kell a kamillás? Válaszát várva küldöm üdvözletemet!

 

Kedves TEZSU!

Nagyon örülök, hogy  rátalált az oldalunkra. Azt gondolom, valóban egy jó megoldás lehet a kezében az IntimZuhanyunk használatával!

A jelenleg 11.500 Ft-ért kapható akciós csomagban van egy IntimZuhany (amely kezelőfej+nyél részből áll) és külön egy plusz kezelőfej (ha szükséges pl. végbél öblítéshez, akkor az IntimZuhanyon cserélhető és az eltérő színű jelölőgyűrű lehetőséget ad a biztonságos megkülönböztetésre) és még 2 db kapszula. Valószínűleg Önnek tényleg  a tejsavas kapszulára van szüksége, és lehetősége is van, hogy választhat 2db tejsavas kapszulát  is.

A kamillás hatóanyag egyébként gyulladás esetén ajánlott és csak a gyulladás időtartama alatt

Remélem így már teljesen érthető. Ha még van kérdése, szívesen állok rendelkezésére!

Bízom abban, hogy hamarosan Ön is saját tapasztalatokról fog beszámolni itt a fórumon! Mi hölgyek akik használjuk, mind kedvező tapasztalattal rendelkezünk. Többek között éppen ezek a kis folyásos, visszatérő, makacs, kellemetlen tünetek szűnnek meg az IntimZuhany megfelelő használatával!

Sok sikert! Jó egészséget!

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#92  Koszas Monika

Jo napot kivanok!! nekem olyan kerdesen lenne Önökhöz,h külföldre is van szallitas?? Vagy itt külföldön is van önöknek üzlete ahol ezt a termeket meg lehetne vasarolni??? köszönettel! koszas Monika

Kedves Mónika!

Természetesen kipostázzuk külföldre is a termékeinket. Ezt egy e-mail váltással egyeztetjük, mennyi a postaköltség, hova kell utalni az összeget, mi a postázási cím és az utalás megérkezésekor feladjuk a küldeményt.

/ahogy ez már időközben Önnel is megtörtént/

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#91  Cherwheleva

hello, it's nice here so I am just saying hi. I've been watching board for a month now and decided to register. Hope that my english will be good enough to communicate with you :). My hobby are airplanes and my hobby page - http://www.aviao.pl - bilety lotnicze it's about them.

Hello, nice to see you here and thank you for the registration. Enjoy our homepage.

Have a nice day.

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#90  szerencses

Kedves Szerkesztőség!
Szeretnék köszönetet mondani, hogy kipróbálhattam ezt a csodás terméket. Ajánlom azoknak a nőknek, akik gyógyszerszedésre kényszerülnek és ajánlom azoknak is, akik nem szednek gyógyszert, de fontosnak tartják az egészségüket.

Köszönjük szépen!
Örülünk, hogy megírta tapasztalatát és véleményét! További jó egészséget kívánunk!
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#89  Timi

Én ma voltam a nőgyógyászomnál, aki ezt a zuhanyt írta fel, mert már nagyon régóta küzdök én is a gombás fertőzéssel. Kaptam hozzá még valamilyen tablettát is azzal együtt kell a kezelést elkezdenem. Mikor melyik kapszulát kell használni? A tejsavasat a gyógyszerrel együtt és a kúra után a kamillásat?

Csak az Önöknél vásárolt készülékre van gari, mert én az orvosomnál is meg tudtam venni...

Előre is köszönöm a választ.

Kedves Timi!
Először is, örülök Timi, hogy már Ön is az IntimZuhany használók körébe tartozik.
Kezdem azzal, hogy temészetesen bárhol vásárolja meg a termékünket, mindenképp érvényes a cseregarancia. A használatával kapcsolatban csak azt tudom amit a 83.Kitti beírásra válaszoltam, ide másolom:

"Ugyan mi gyártjuk az IntimZuhanyt, a mi hitünk és eredményeink szerint nagyon jó, kiváló termék, de nem vagyunk nőgyógyászok, ezért nem tisztünk és nem is nagyon merünk terápiát javasolni. De nagyon szívesen elmondjuk, hogy a sok száz nőgyógyász, akivel az elmúlt évek során kapcsolatba kerültünk ilyen esetben jellemzően mit szokott előírni.

Eszerint: Kúpos vagy gyógyszeres kezelés közben a gyógyszer, kúp felhelyezése előtt (este) javasolt tisztító öblítés (a panaszoktól függően kamillás vagy tejsavas), majd a kúra végén a hüvelyi pH visszaállításának segítésére több napos kúra javasolt a tejsavas kapszulával. Az egyensúlyi állapot beállta után elegendő heti egy max.két alkalommal öblíteni. Mindenképpen javasoljuk, hogy kérje ki nőgyógyász véleményét."

Ön is érezni fogja pár használat után, hogy mikor van erre a kis segítségre szüksége - uszoda után, menstruáció végén, szeretkezés után, vagy bármi egyéb olyan esetben, amikor a hüvely egyensúlyi állapota felborul vagy ennek veszélye fennáll.

Tudunk adni elérhetőséget a velünk kapcsolatban álló nőgyógyászok közül, akivel akár telefonon is tud konzultálni.

Szívesen állunk a rendelkezésére a következő elérhetőségeken:

06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu