Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#95  Csilla

Kedves Ladypharma!
Telefonon rendeltem kapszulákat, nagyon rövid időn belül megkaptam. Köszönöm! Nagy segítséget jelent ez nekem.
A kérdésem az, hogy Sanytol-lal fertőtleníthetem-e a készüléket?

Kedves Csilla!

Örülünk, hogy elégedett a gyors postai megoldással!

Kérdésére: mi a gyógyszertári fertőtlenítő szereket szoktuk javasolni. (Nagyon gazdaságos kiszerelésben lehet kapni ezeket.)

Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#94  Orsi

Kedves Marianna!
Már évek óta elégedetten használom terméküket. Most szeretnék rendelni hozzá egy plusz kezelőfejet. A kérdésem, hogy a rendeléskor a gyűrű színe választható, vagy esetleg több gyűrűt is mellékelnek?

Kedves Orsi!

Nagyon örülök, hogy elégedett az IntimZuhannyal. Természetesen, amennyiben egy plusz kezelőfejet rendel, azt más színű jelölő gyűrűvel küldjük (nem narancs). Létezik bordó, sárga, kék és narancs színű. Ezeket egy csomagban (4 db) is meg lehet rendelni 500 Ft-ért. A termékek menüpontban részletesebb leírást is találhat a jelölőgyűrű címszó alatt.  

Ha rendeléskor megírja, milyen színűt szeretne, akkor olyat fogunk küldeni.

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#93  tezsu

Kedves Marianna!

Többszöri orvosi kezelés után is gyakran visszatérő gombás fertőzéssel küzdök. Megoldás után kutatva találtam erre az oldalra és termékre a neten. De nem egyértelmű számomra, a terméklistát nézve, hogy mi a az intimzuhany és a kezelőfej között a különbség. Vagy ha megveszem az intimzuhanyt, akkor szükségem van még egy kezelőfejre is? Lehet, hogy nem voltam elég kitartó, de legyen kedves leírni nekem, hogy pontosan mit is kell vennem? Gondolom a problémámra a tejsavas kapszula javasolt? De milyen esetekben kell a kamillás? Válaszát várva küldöm üdvözletemet!

 

Kedves TEZSU!

Nagyon örülök, hogy  rátalált az oldalunkra. Azt gondolom, valóban egy jó megoldás lehet a kezében az IntimZuhanyunk használatával!

A jelenleg 11.500 Ft-ért kapható akciós csomagban van egy IntimZuhany (amely kezelőfej+nyél részből áll) és külön egy plusz kezelőfej (ha szükséges pl. végbél öblítéshez, akkor az IntimZuhanyon cserélhető és az eltérő színű jelölőgyűrű lehetőséget ad a biztonságos megkülönböztetésre) és még 2 db kapszula. Valószínűleg Önnek tényleg  a tejsavas kapszulára van szüksége, és lehetősége is van, hogy választhat 2db tejsavas kapszulát  is.

A kamillás hatóanyag egyébként gyulladás esetén ajánlott és csak a gyulladás időtartama alatt

Remélem így már teljesen érthető. Ha még van kérdése, szívesen állok rendelkezésére!

Bízom abban, hogy hamarosan Ön is saját tapasztalatokról fog beszámolni itt a fórumon! Mi hölgyek akik használjuk, mind kedvező tapasztalattal rendelkezünk. Többek között éppen ezek a kis folyásos, visszatérő, makacs, kellemetlen tünetek szűnnek meg az IntimZuhany megfelelő használatával!

Sok sikert! Jó egészséget!

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#92  Koszas Monika

Jo napot kivanok!! nekem olyan kerdesen lenne Önökhöz,h külföldre is van szallitas?? Vagy itt külföldön is van önöknek üzlete ahol ezt a termeket meg lehetne vasarolni??? köszönettel! koszas Monika

Kedves Mónika!

Természetesen kipostázzuk külföldre is a termékeinket. Ezt egy e-mail váltással egyeztetjük, mennyi a postaköltség, hova kell utalni az összeget, mi a postázási cím és az utalás megérkezésekor feladjuk a küldeményt.

/ahogy ez már időközben Önnel is megtörtént/

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#91  Cherwheleva

hello, it's nice here so I am just saying hi. I've been watching board for a month now and decided to register. Hope that my english will be good enough to communicate with you :). My hobby are airplanes and my hobby page - http://www.aviao.pl - bilety lotnicze it's about them.

Hello, nice to see you here and thank you for the registration. Enjoy our homepage.

Have a nice day.

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu