Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#116  milla19

Tisztelt szerkesztők!

Egy olyan problémával fordulnék önökhöz hogy egy hete vettem egy lady pharma intim zuhanyt és nem tudom használni. Panel lakásban lakom tehát gázbojlerrel nincs gondom viszont ha a gégecsőre csatlakoztatom az intim zuhanyt hiába állítom be a megfelelő hőmérsékletet csak forró és csak jéghideg víz jön belőle. remélem van erre megoldás mert egy betegség miatt írta fel nekem a nőgyógyászom és minél előbb használni szeretném.

A választ előre is köszönöm!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#115  ivette

Kedves Ladypharma,

Nekem egy olyan kérdésem lenne ami álltalban megneheziti az életem. Szükségem lenne a készülékre, de Németországban élek. Nem tudom hogy lehetségese itt megvenni vagy megrendelni. Milyen lehetőségeim vannak?
Ivette

Vélemény hasznossága:  
 
 
#114  Petra

Kedves Ladypharma!

Nekem meg nincsen ilyen keszulekem, de mivel rendszeresen szenvedek huvelyfertozestol, gondoltam kiprobalom.
De meg van par kerdesem elotte:
A kapszula bontatlan es bontott allapotban is hutoben tartando? (Mert en sokszor dolgozom videken es a szallason nincsen sokszor huto.)
A bontott kapszula meddig hasznalhato fel?
A fertotlenites megoldhato ecettel is? Vagy tud mas olcso fertotlenitesi modszert? Mert a Neomagnolt en dragallom, 1-2tabletta/alkalom=100-200ft/alkalom. Es igy mar jelentos ha minden hasznalat utan fertotleniteni kell. Vagy nem kell mindig?

Koszonom valaszat!
Petra

Kedves Petra!

A kapszulát nem kell hűtőben tárolni, de ajánlatos hűvös helyen, napfénytől védve tartani. A fertőtlenítés bármilyen patikában kapható (folyékony is létezik) fertőtlenítő szerrel végezhető. Az a fonotos, hogy alaposan mossa el és tisztítsa meg az eszközt használat után, majd a következő használat előtt öblítse le újra.

Üdvözlettel: Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#113  Mihály Pálné

Szeretnék érdeklődni, hogy a honlap kivételél hol tudnék még hozzájutni a kapszulákhoz, ugyanis a gyógyszertárakban azt mondják megszünt a forgalmazása. Nekem csak 3-4 kapszulára volna szükségem,s anyagilag nem éri meg rendelnem az internetről.

Tisztelettel: Mihály Pálné

Kedves Mihály Pálné!

A kapszulákat valóban tőlünk bármikor telefonon és interneten is azonnal meg tudja rendelni. Egyébként bármely gyógyszertár számára beszerezhető "IntimZuhany kapszula Lady-pHarma" néven a Tevától.

Remélem tudtam segíteni!

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#112  Mészáros Ildikó

Kedves Mariann!

Olvastam, hogy van a a bizonyos döderlein flóra nevü kapszula, vagy kup Ausztriában. Ön szerint ez gyorsabb hatásu, mint a tejsabas öblités? Egy nőgyógyász ajánlotta évekkel ezelőtt, de nem tudtam megszerezni. Nemtudom milyen hatása van, én mindenre érzékeny vagyok, ebben reménykedem, hogy ez jó lenne. Mi a véleménye önök nógyógyászokkal is konzultálnak. Mivel "banya korom" miatt rendezni kellene folyamatosan a hormont és a flórát. Eddig csak szenvedek már 3 éve. Kérem irja meg a véleményét, kipróbáljam e? Gyors segitség e vajon. Kérem irja meg milyen árban juthatok hozzá. Köszönöm válaszát előre is.
Üdvözlettel: Ildikó

Kedves Ildikó!

A változó korban jelentkező kellemetlen hüvelyi tünetekre, valóban ajánlani szokták a nőgyógyászok a hüvelyöblítést tejsavas hatóanyaggal. A tejsavas közeg ideális környezetet biztosít a szükséges döderlein flőra elszaporodásához. Több visszajelzést kaptunk, ahol hölgyek arról számolnak be, hogy az öblítés alkalmazását követően, élhetőbb és kellemesebb lett számukra ez az időszak. Én bátran ajánlom! Próbálja ki! A készülék webshopunkban megrendelhető most 11.500 Ft-os áron postaköltséggel, egyéb kiegészítőkkel és kapszulával együtt.

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu