Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#113  Mihály Pálné

Szeretnék érdeklődni, hogy a honlap kivételél hol tudnék még hozzájutni a kapszulákhoz, ugyanis a gyógyszertárakban azt mondják megszünt a forgalmazása. Nekem csak 3-4 kapszulára volna szükségem,s anyagilag nem éri meg rendelnem az internetről.

Tisztelettel: Mihály Pálné

Kedves Mihály Pálné!

A kapszulákat valóban tőlünk bármikor telefonon és interneten is azonnal meg tudja rendelni. Egyébként bármely gyógyszertár számára beszerezhető "IntimZuhany kapszula Lady-pHarma" néven a Tevától.

Remélem tudtam segíteni!

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#112  Mészáros Ildikó

Kedves Mariann!

Olvastam, hogy van a a bizonyos döderlein flóra nevü kapszula, vagy kup Ausztriában. Ön szerint ez gyorsabb hatásu, mint a tejsabas öblités? Egy nőgyógyász ajánlotta évekkel ezelőtt, de nem tudtam megszerezni. Nemtudom milyen hatása van, én mindenre érzékeny vagyok, ebben reménykedem, hogy ez jó lenne. Mi a véleménye önök nógyógyászokkal is konzultálnak. Mivel "banya korom" miatt rendezni kellene folyamatosan a hormont és a flórát. Eddig csak szenvedek már 3 éve. Kérem irja meg a véleményét, kipróbáljam e? Gyors segitség e vajon. Kérem irja meg milyen árban juthatok hozzá. Köszönöm válaszát előre is.
Üdvözlettel: Ildikó

Kedves Ildikó!

A változó korban jelentkező kellemetlen hüvelyi tünetekre, valóban ajánlani szokták a nőgyógyászok a hüvelyöblítést tejsavas hatóanyaggal. A tejsavas közeg ideális környezetet biztosít a szükséges döderlein flőra elszaporodásához. Több visszajelzést kaptunk, ahol hölgyek arról számolnak be, hogy az öblítés alkalmazását követően, élhetőbb és kellemesebb lett számukra ez az időszak. Én bátran ajánlom! Próbálja ki! A készülék webshopunkban megrendelhető most 11.500 Ft-os áron postaköltséggel, egyéb kiegészítőkkel és kapszulával együtt.

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#111  maugly

Egy hónapja sikerült beszereznem a terméket, nagyon hasznos, valóban sokkal egyszerűbb a használata, mint az általam eddig megismert bármelyik terméké.
Épp ezért szomorított el az az információ, amit ma kaptam a gyógyszertárban, amikor kapszulát szerettem volna vásárolni (már szóltam nekik, hogy érdemes tartaniuk, mert állandó vásárló leszek): a terméket a szállító szerint megszüntetik, a kapszula nem lesz kapható. Újabb pletyka, vagy valóban lemondhatok a további használatról?

Nem kell lemondania! Gyártásunk folyamatos. A gyógyszertári ellátás akadozásáról valóban kapunk visszajelzéseket. Nálunk bármikor telefonon is és e-mailben is tud rendelni. Szeretettel várjuk megrendelését!

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#110  Tanay Gabriella

Egy kedves barátom ajándékozott meg a termékkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon hasznos termék. Higiéniai szempontból új fejezet kezdődött az életemben, nagyon szeretem.

Nagyon köszönjük, hogy megírta tapasztalatát!

 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#109  Ancsa

Szia Titti!
Elég a szappanos, meleg vizes elmosás. Már elég régóta használom és mindig csak így mosom el.
"megfőzni" amúgy sem ajánlatos szerintem mert deformálódna.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu