Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#111  maugly

Egy hónapja sikerült beszereznem a terméket, nagyon hasznos, valóban sokkal egyszerűbb a használata, mint az általam eddig megismert bármelyik terméké.
Épp ezért szomorított el az az információ, amit ma kaptam a gyógyszertárban, amikor kapszulát szerettem volna vásárolni (már szóltam nekik, hogy érdemes tartaniuk, mert állandó vásárló leszek): a terméket a szállító szerint megszüntetik, a kapszula nem lesz kapható. Újabb pletyka, vagy valóban lemondhatok a további használatról?

Nem kell lemondania! Gyártásunk folyamatos. A gyógyszertári ellátás akadozásáról valóban kapunk visszajelzéseket. Nálunk bármikor telefonon is és e-mailben is tud rendelni. Szeretettel várjuk megrendelését!

Üdvözlettel:

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#110  Tanay Gabriella

Egy kedves barátom ajándékozott meg a termékkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon hasznos termék. Higiéniai szempontból új fejezet kezdődött az életemben, nagyon szeretem.

Nagyon köszönjük, hogy megírta tapasztalatát!

 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#109  Ancsa

Szia Titti!
Elég a szappanos, meleg vizes elmosás. Már elég régóta használom és mindig csak így mosom el.
"megfőzni" amúgy sem ajánlatos szerintem mert deformálódna.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#108  Titti

Sziasztok!
Megvettem a kis szerkezetet egy kérdésem lenne:minden használat után ki kell főzni vagy elég csak meleg szappanos vízzel "elmosni"?

Hivatalos ajánlás a fertőtlenítés, de természetesen mindenki saját belátása szerint járhat el a tisztítást illetően.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#107  Ancsa

Kedves J.Katalin!
Köszönöm, hogy reagáltál. Tudod Én csak öblíteni szeretném a popsimat nem beöntés a célom! Van egy vissza-vissza térő problémám a végbélnyílásomnál. Hála a wc papíroknak, hogy már a nedves törlőkendőröl ne is beszéljek. :( :S Az egyik legnagyobb hiba volt, hogy elkezdtem nedves törlőt használni! Ezért arra gondoltam, hogy reggelente mikor elvégzem a nagydolgomat mindenféle papírok használata nélkül az intim zuhannyal tenném tisztába magam. Mivel a fürdőszobában is van wc így könnyen megoldható lenne ez a művelet.
Szóval nekem olyan zuhanyra lenne szükségem ami nem "tölt" fel 1 liter vízzel. Amit Te mondtál ott meg kell várni míg eláll a zuhany nem? Ha megvárom akkor viszont megkapom az 1 litert.

Mi a véleményed, véleményetek kedves fórumozók? Használhatnám napi szinten is a zuhanyt?

Egyébként van személyes tapasztalatod? Nagyon érdekelne az is!

Az általad említett zuhany géles kapszuláját lehetne használni popsiba is?

Higiéniai célból pár másodperces alkalmazással lehet tisztítani a végbél utolsó szakaszát. Proktológusok is ajánlják bizonyos végbél deformációk esetén, nagyon jó visszajelzésekkel. Nagy előnye az IntimZuhanynak, hogy saját igény szerinti időtartam - ezáltal vízmennyiség - használható egy öblítéshez. 

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu