Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#108  Titti

Sziasztok!
Megvettem a kis szerkezetet egy kérdésem lenne:minden használat után ki kell főzni vagy elég csak meleg szappanos vízzel "elmosni"?

Hivatalos ajánlás a fertőtlenítés, de természetesen mindenki saját belátása szerint járhat el a tisztítást illetően.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#107  Ancsa

Kedves J.Katalin!
Köszönöm, hogy reagáltál. Tudod Én csak öblíteni szeretném a popsimat nem beöntés a célom! Van egy vissza-vissza térő problémám a végbélnyílásomnál. Hála a wc papíroknak, hogy már a nedves törlőkendőröl ne is beszéljek. :( :S Az egyik legnagyobb hiba volt, hogy elkezdtem nedves törlőt használni! Ezért arra gondoltam, hogy reggelente mikor elvégzem a nagydolgomat mindenféle papírok használata nélkül az intim zuhannyal tenném tisztába magam. Mivel a fürdőszobában is van wc így könnyen megoldható lenne ez a művelet.
Szóval nekem olyan zuhanyra lenne szükségem ami nem "tölt" fel 1 liter vízzel. Amit Te mondtál ott meg kell várni míg eláll a zuhany nem? Ha megvárom akkor viszont megkapom az 1 litert.

Mi a véleményed, véleményetek kedves fórumozók? Használhatnám napi szinten is a zuhanyt?

Egyébként van személyes tapasztalatod? Nagyon érdekelne az is!

Az általad említett zuhany géles kapszuláját lehetne használni popsiba is?

Higiéniai célból pár másodperces alkalmazással lehet tisztítani a végbél utolsó szakaszát. Proktológusok is ajánlják bizonyos végbél deformációk esetén, nagyon jó visszajelzésekkel. Nagy előnye az IntimZuhanynak, hogy saját igény szerinti időtartam - ezáltal vízmennyiség - használható egy öblítéshez. 

Vélemény hasznossága:  
 
 
#106  J . Katalin

Kedves Ancsa!
Megértem az aggodalmaidat, mert én is hasonló cipőben jártam addig, míg rá nem találtam a www.intimzuhany.hu oldalra, ahonnan megtudtam, hogy milyen veszélyesek azok az irrgigáló eszközök, amelyeknek a kezelőfeje síma és nincsenek rajta vízvisszavezető bordák.A használatkor a hüvelyizom rásimul a kezelőfejre és a víz nem tud szabadon távozni,a hüvely felfújódik mint egy luftballon, és a hüvelyi váladékkal szennyezett öblítő vizet felnyomja a méhszáj felé. Ez roppant veszélyes, kismedence gyulladást és más egyéb fertőzést is okozhat.Ezért azt az eszközt ajánlom, amelynek a kezelőfején vízvisszavezető csatornák,bordák vannak. Másik fontos szempont, hogy csak olyan eszközt használj, ami oldal irányban öblít, soha nem felfelé!
Irrigálásra max.fél liter vizet, beöntésre pedig max. egy liter vizet szabad bevinni, ezért csak olyan eszközt használj,amelyik garantálja ezt és a kezelés után automatikusan leáll. Még egy jó tanács: a végbél fala igen vékony, sérülékeny, kemény vagy nem elég tompa végű kezelőfejjel könnyen átszúrhatod.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#105  Gina

Kedves Ancsa!

Én egy pici intim mosakodót használok hozzá. Szerintem semleges tusfürdő is megteszi.
Az ellazulás fontosabb, ha az sikerül, nem kell tusfürdő sem.
Annyira vékony és "ergonómikus" a kezelőfej formája, hogy abszolút nem okoz nehézséget vagy fájdalmat a felhelyezése (egy picit fura érzés persze, de egyáltalán nem vészes).

Ha végeztél az öblítéssel, és elmész WC-re, mindenképpen érdemes várnod egy picit, amíg teljesen kiürül a víz. Ez tapasztalatom szerint 3-4 perc max. Ha utána még elmész zuhanyozni, az az idő bőven elég ahhoz, hogy ne érjen meglepetés, ha elmész otthonról.
De az első 1-2 alkalom során ki fogod tapasztalni és onnantól már nem fogsz tartani tőle!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#104  Ancsa

Még azt felejtettem el megkérdezni, hogy mikor "rászánod" magad az öblítésre (beöntésre), csak egyszer csinálod vagy többször megismétled?

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu