Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#120  Ireland

I might be beantig a dead horse, but thank you for posting this!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#119  Beatrice

It's a pleasure to find such rtaoinality in an answer. Welcome to the debate.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#118  Norm

I'm out of league here. Too much brain power on dpislay!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#117  Krisztina

Kedves LadyPharma és kedves Fórumozók.

Nemrég vásároltam meg ezt a terméket a nőgyógyászom ajánlására. El kel mondanom, hogy megdöbbenve tapasztaltam mennyire jó is ez a termék. Nekem nagyon makacs candida gombám van. De a termék használatával sokat javulok. Egyetlen félelmem csak a fertőtlenitéssel van. Hogyan tudom megfelelően fertőtleniteni? Én forró vizzel leöblitem kivül belül de az orvos azt modnta nem elég. Hogyan tudok neomagnolos fertőtlenítés csinálni? Fel kell oldanom a tablettát vizben és átöbliteni vele, vagy tegyem csak bele a forró vizbe a tablettával pár percre. Sajnos az orvosom sem tudta pontosan erre a választ.
Mindenkinek köszönöm a segitségét és válaszát.
Kriszta

Vélemény hasznossága:  
 
 
#116  milla19

Tisztelt szerkesztők!

Egy olyan problémával fordulnék önökhöz hogy egy hete vettem egy lady pharma intim zuhanyt és nem tudom használni. Panel lakásban lakom tehát gázbojlerrel nincs gondom viszont ha a gégecsőre csatlakoztatom az intim zuhanyt hiába állítom be a megfelelő hőmérsékletet csak forró és csak jéghideg víz jön belőle. remélem van erre megoldás mert egy betegség miatt írta fel nekem a nőgyógyászom és minél előbb használni szeretném.

A választ előre is köszönöm!

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu