Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#106  J . Katalin

Kedves Ancsa!
Megértem az aggodalmaidat, mert én is hasonló cipőben jártam addig, míg rá nem találtam a www.intimzuhany.hu oldalra, ahonnan megtudtam, hogy milyen veszélyesek azok az irrgigáló eszközök, amelyeknek a kezelőfeje síma és nincsenek rajta vízvisszavezető bordák.A használatkor a hüvelyizom rásimul a kezelőfejre és a víz nem tud szabadon távozni,a hüvely felfújódik mint egy luftballon, és a hüvelyi váladékkal szennyezett öblítő vizet felnyomja a méhszáj felé. Ez roppant veszélyes, kismedence gyulladást és más egyéb fertőzést is okozhat.Ezért azt az eszközt ajánlom, amelynek a kezelőfején vízvisszavezető csatornák,bordák vannak. Másik fontos szempont, hogy csak olyan eszközt használj, ami oldal irányban öblít, soha nem felfelé!
Irrigálásra max.fél liter vizet, beöntésre pedig max. egy liter vizet szabad bevinni, ezért csak olyan eszközt használj,amelyik garantálja ezt és a kezelés után automatikusan leáll. Még egy jó tanács: a végbél fala igen vékony, sérülékeny, kemény vagy nem elég tompa végű kezelőfejjel könnyen átszúrhatod.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#105  Gina

Kedves Ancsa!

Én egy pici intim mosakodót használok hozzá. Szerintem semleges tusfürdő is megteszi.
Az ellazulás fontosabb, ha az sikerül, nem kell tusfürdő sem.
Annyira vékony és "ergonómikus" a kezelőfej formája, hogy abszolút nem okoz nehézséget vagy fájdalmat a felhelyezése (egy picit fura érzés persze, de egyáltalán nem vészes).

Ha végeztél az öblítéssel, és elmész WC-re, mindenképpen érdemes várnod egy picit, amíg teljesen kiürül a víz. Ez tapasztalatom szerint 3-4 perc max. Ha utána még elmész zuhanyozni, az az idő bőven elég ahhoz, hogy ne érjen meglepetés, ha elmész otthonról.
De az első 1-2 alkalom során ki fogod tapasztalni és onnantól már nem fogsz tartani tőle!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#104  Ancsa

Még azt felejtettem el megkérdezni, hogy mikor "rászánod" magad az öblítésre (beöntésre), csak egyszer csinálod vagy többször megismétled?

Vélemény hasznossága:  
 
 
#103  Ancsa

Kedves Gina!

Köszönöm, hogy elmondtad tapasztalataidat. :)
Egy kicsit félek tőle, de nagyon szeretném kipróbálni.
Orsi azt írta, hogy nem árt használni síkosítót felhelyezésnél.
Te hogy vagy ezzel? Kell? Félek, hogy ha veszek még egy fejet nem tudom majd felhelyezni, meg hogy mi várható majd az öblítés közben, után stb. Nem marad a popsiban víz? Mert ha mondjuk el kell mennem itthonról nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni.

Eloszlatnád félelmeimet? Mire számíthatok?

Köszi

Vélemény hasznossága:  
 
 
#102  Gina

Kedves Ancsa!

Ha megengeded, a 101-es kommentedben feltett kérdésedre elmondom szívesen az én tapasztalatomat.

Kb. 1 hónapja én is beszereztem egy plusz kezelőfejet popsihoz.
Először kicsit ódzkodtam a dologtól (ki szereti a beöntést??), de a használattal rájöttem, hogy ha már, akkor ez a legkellemesebb általam ismert módja.

Ebben az időszakban heti szinten használtam, 2-3 alkalommal.
A tavaszi méregtelenítő kúra miatt kezdtem el, annak kiegészítéseként. Reggel zuhanyozás előtt öblítek sima langyos vízzel, szerintem nem tart tovább 50-60 mp-nél, nem tudom pontosan. Érzésre, amíg az ember tudja tartani.

Ha már nem méregtelenítek, akkor is öblítek, csak ritkábban (hetente, vagy amikor szükségét érzem).

Remélem, segítettem. Én ajánlom, próbáld ki bátran!

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu