Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#83  Kitti

Tisztelt Ladypharma!

Gombás fertőzésemből adódóan kb 2 hónapja vásároltam meg terméküket, amivel nagyon-nagyon meg vagyok elégedeve. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Viszont a gyógyulásom érdekében kúraként használtam egy hétig folyamatosan és a forralástól eldeformálódott!:(
Már alig tudom összeilleszteni. Érdeklődnék, hogy tudnak e nekem segíteni, van e mód cserére?
Kapszulát sem tudtam vásárolni hozzá, viszont az interneten rendeltem és nagyon hamar megkaptam! :)
Segítségüket előre is köszönöm!

Kedves Kitti!
Köszönjük véleményét és örülünk, hogy az eszköz használatával elégedett! Mint azt már több helyen is írtuk itt a vendégkönyvben, az IntimZuhany fertőtlenítéséhez, bármelyik gyógyszertárban kapható fertőtlenítőszer használata javasolt. Nem kell kifőzni, mert a rendszeres, vagy túl hosszú ideig tartó főzés deformálódást okozhat (ahogy ez Önnél is előfordult). Ezzel együtt az eszközt természetesen kicseréljük és bízunk abban, hogy Ön továbbra is elégedett vásárlónk lesz.
A cserével kapcsolatban javaslom, hívjon fel a 06-20-392-5656 telefonszámon, és megbeszéljük a részleteket.
Üdvözlettel:
Bajczi Marianna
értékesítési vezető

Vélemény hasznossága:  
 
 
#82  Kitti

Tisztelt Lady Pharma!
Június óta szenvedek gombás fertőzéssel a dokim már sokféle kúpot felírt, nem nagy sikerrel! :o( Pisilés után még mindig megvan az égő érzés.Olvastam sok helyen, hogy az intim zuhany segíthet! Természetesen be is szereztem egyet, de szeretném kérni a segítségeteket, hogy hogyan használjam és meddig? Vettem kamillás és tejsavas kapszulát is hozzá. Előre is köszönöm !

Kedves Kitti!

Ugyan mi gyártjuk az IntimZuhanyt, a mi hitünk és eredményeink szerint nagyon jó, kiváló termék, de nem vagyunk nőgyógyászok, ezért nem tisztünk és nem is nagyon merünk terápiát javasolni. De nagyon szívesen elmondjuk, hogy a sok száz nőgyógyász, akivel az elmúlt évek során kapcsolatba kerültünk ilyen esetben jellemzően mit szokott előírni.
Eszerint:
Kúpos vagy gyógyszeres kezelés közben a gyógyszer, kúp felhelyezése előtt (este) javasolt tisztító öblítés (a panaszoktól függően kamillás vagy tejsavas), majd a kúra végén a hüvelyi pH visszaállításának segítésére több napos kúra javasolt a tejsavas kapszulával.

Az egyensúlyi állapot beállta után elegendő heti egy max.két alkalommal öblíteni.

Mindenképpen javasoljuk, hogy kérje ki nőgyógyász véleményét.

Ön is érezni fogja pár használat után, hogy mikor van erre a kis segítségre szüksége - uszoda után, menstruáció végén, szeretkezés után, vagy bármi egyéb olyan esetben, amikor a hüvely egyensúlyi állapota felborul vagy ennek veszélye fennáll.
Tudunk adni elérhetőséget a velünk kapcsolatban álló nőgyógyászok közül, akivel akár telefonon is tud konzultálni.
Szívesen állunk a rendelkezésére a következő elérhetőségeken:
06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
 
#81  Tímea

A rendelt kapszulákat mennyi ideig lehet bontatlanul tárolni?

Kedves Timea!
Mindegyik kapszulás dobozon a vonalkód mellett van a gyártási dátum rábélyegezve. A kapszulák eltarthatósági ideje a dobozon van feltüntetve, amit a gyártási dátumtól kell számítani. Ez eltérő lehet a kamillás és a tejsavas kapszulák esetén.
Bármilyen egyéb kérdéssel is szívesen állunk rendelkezésére.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#80  judith45

Nagyon szépen köszönöm a cserét, ilyen korrektül a mai világban még nem jártak el velem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a zuhanyt is és a céget is, köszönöm

Vélemény hasznossága:  
 
 
#79  Katalin

Kedves Marianna,

Elhúzódó candida gombás tünetek miatt, gyógyszer szedése mellett, 3 hónapig nagyon komolyan betartva diétáztam. Nem ettem fehér lisztet, cukrot, élesztőt, gombát, ecetet, gyümölcsöt, krumplit és borsót. A tünetek (folyás, viszketés) nagy része két hónap alatt teljesen elmúlt, de megmaradt egy furcsa viszkető érzés, mely naponta kb. 5-6-szor jelentkezett és mindössze kb. 1 percig tartott.

A nőgyógyász, akihez jártam már nem tudott segíteni, így elmentem egy másik nőgyógyászhoz, aki megnyugtatott, hogy már nincsen bennem gomba. Ajánlotta, szerezzek be egy intim zuhanyt, ugyanis rendszeres használatával valószínű elmúlik a viszkető tünet.

Megvásároltam az intim zuhanyt, majd még egy hónapig folytattam a diétát is, picit lazítva, úgy, hogy gyümölcsöt és krumplit már ettem.

Az első héten kétszer használtam, jónak tűnt, nem tudom belemagyarázás-e, mert már nagyon akartam a javulást, de talán elmúlt a viszketés. A második héten viszont újra előjött.

Ön említette, hogy ha valami gond van, akkor kúraszerűen 7-10 napig lehet minden nap használni a zuhanyt. Így belevágtam ebbe, hátha segít, de sajnos nem segített. Azt a semmihez nem köthető 1 percig tartó hirtelen, intenzív, aztán nyom nélkül eltűnő viszketést továbbra is éreztem.

Kezdtem újra elkeseredni, a zuhannyal visszaálltam a heti 1-2 használatra.

Nem sokkal később kaptam egy tippet, hogy valami teljesen ártalmatlan dolog is okozhatja ezeket a tüneteket, pl. mosószer, öblítő, tisztasági betét stb.
Ezeket átgondolva ugyan mosószert és öblítőt mostanában nem váltottam, de van a mosógépemen olyan funkció, hogy az öblítőt még egyszer tiszta vízzel átöblíti, ezen nem múlik semmi, így fehérnemű mosásnál azóta kiöblítem az öblítőt is.

Viszont a probléma, most már úgy tűnik biztosan, a tisztasági betéttel volt. Kb. 3 éve használom rendszeresen, mindennap, sajnos a napi rutin részévé vált. Értelmes, tanult nő vagyok, mégsem gondoltam bele eddig soha, hogy hiába veszek jó minőségű pamut bugyit, hiába ragaszkodom minden ruhámnál a természetes anyagokhoz, semmit nem ér, ha a bugyiba minden nap beleragasztok egy ragasztószalaggal, nejlon fóliával ellátott betétet. Minden este fürdés után betettem, következő fürdésig bent volt, akár kellett - akár nem.

Mikor ez tudatosult bennem pont egy meleg hétvége jött, egész hétvégén szoknyában voltam bugyi nélkül. Azóta alváshoz sem veszek fel bugyit. Gondolom már mondanom sem kell, a tisztasági betétet száműztem az életemből. Napközben pamut bugyi, betét nélkül. Néhány napon belül elmúlt a viszketés, ami azóta csak a menzesz alatt jött újra elő.

Két menzeszem lezajlott már, az elsőt nagyon rosszul viseltem, hiszen az eü. betét ismét bezárta a nemi szervek környékét, így a természetes szellőzés megint megszűnt. Addig az 4-5 napig visszatért a már részletezett hirtelen, égő, viszkető, 1 percig tartó érzés.
A második viszont már jobb volt, bár nem váltottam betétet. Öntől tudom, léteznek bio pamut betétek, de gondoltam kipróbálom, hátha a zuhany rendszeres használatával és a tisztasági betét mellőzésével helyreáll a rend, és nem lesz szükséges abban a havi 4-5 napban sem speciális pamut betétet hordanom. Talán idővel ez így is lesz, legutóbb csak a 4. napon kezdtem el viszketni.

Az intim zuhannyal különben teljesen meg vagyok elégedve, főleg menzesz után látványos, mennyi fölösleges maradék van ilyenkor még az ember hüvelyében, ami nagyon nem árt onnan kiöblíteni, hiszen - ahogy én képzelem - abban el tudnának mindenféle kórokozók szaporodni. Hetente egyszer - kétszer használom, használata rendkívül egyszerű, a kapszula gazdaságosan használható.

Minden nőnek csak ajánlani tudom.

Üdvözlettel: Katalin

Kedves Katalin!
Köszönöm szépen, hogy őszintén megírta tanulságos történetét. Bizony sok esetben ezek a kis apróságok keserítik meg a mindennapjainkat. Bízom abban, hogy tapasztalataival -.akár itt a vendégkönyvön keresztül is - tudunk segíteni más hasonló gondokkal küzdő hölgyeknek. Örülök, hogy megtalálta a megoldást és elégedett a termékünkkel is. További jó egészséget kívánok! Természetesen a jövőben is ha bármiben segítségére lehetünk, szívesen állunk rendelkezésére!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu