Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#64  Nagy Anita

Köszönöm a gyors választ a kérdésemre!

Még tegnap este ki is próbáltam, megfogadva az itt leírtakat. (csak sima vízzel, mert nem volt kapszulám) Nagyszerűen működött a dolog, egészen könnyedén felcsusszant a szár és kellemes érzés volt a bent léte is. Csak öblíteni akartam (amit meg is tettem többször is) de végül aztán beöntés lett a vége. Nagyon kellemes érzés volt. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki bátran! A művelet befejeztével valóban érdekes, könnyű, tiszta érzést éreztem. Már rég ki kellett volna próbálnom! Kérdés az még merült fel bennem pl, hogy milyen rendszerességel szabad használni az eszközt? Higiéniai okokból szabad rendszeresen? Pontosan mit értettél higiéniai ok alatt? (a beöntés az egyértelmű).
Ami engem zavart használat közben a zuhany hossza. Gugolva próbáltam használni, de azthiszem nagyon föl kellett volna helyeznem ahhoz, hogy így tudjam használni, így aztán térdepelni kellett ami kicsit kényelmetlen volt. Nem terveztek egy olyan szárat ami kimondottan popsiban való használathoz való?

Válaszaidat türelmetlenül várom!

üdv:Anita

Szia Anita!
Nagyon köszönöm őszinte véleményed és igazán örülök, hogy a LadypHarma elégedett használóinak táborában köszönthetlek!
A higiéniai okot úgy értettem, hogy nincs végbél problémád, mint pl. aranyér, végbéltályog stb.
Ha ilyen fennáll, mindenképpen érdemes orvosi véleményt kérni a használatot illetően. Nálad betegség nincs, ha jól értettelek. Ebben az esetben, egyes orvosok szerint székletürítés után javasolt, mások pedig a heti egy-két alkalmat javasolják. Szerintem e kettő között el tudod dönteni, hogy neked mikor jó. (Természetesen, mint mindennel itt is érdemes mértékletességre, óvatosságra törekedni.)
A testhelyzetről azt tudom javasolni, hogy egyáltalán nem kell felvenni semmiféle pózt, simán álló helyzetben kényelmes és kellemes. (Pl. van, akinek kádja van és ő a kád szélére ülve használja, lehet variálni, találd meg a neked legmegfelelőbb tartást.)
Folyamatban vannak orvosi kísérletek a végbeles tapasztalatokat illetően, de az orvosok részéről nem merült fel az átalakítás igénye, ezért egyelőre nem ilyen irányú fejlesztéseket tervezünk (de más jellegűeket igen!).
Ha van újabb élményed, kérdésed, véleményed várom továbbra is!
Jó egészséget kívánok:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#63  Nagy Anita

Sziasztok Lady Pharma!
A popsimba szeretném használni az intim zuhanyt. Segítenétek hogy fogjak hozzá? Mennyi ideig használjam? Milyen mélyen helyezzem föl? stb stb...
köszi Anita

Szia Anita!

Köszönöm a kérdésedet, igyekszem kimerítő választ adni.
Először is mindenképpen javaslom, hogy a Használati Útmutató általános részét olvasd el, hisz praktikus tanácsokat találsz ott.

A forralással történő fertőtlenítés a korábban nyomtatott használati útmutatókban még szerepel, viszont arra szeretném felhívni a figyelmedet, hogy csak 5-7 mp-ig forrald, mert hosszabb - illetve rendszeres - főzéssel a szár belső bordázata deformálódhat. Ezt elkerülendő ma már csakis a fertőtlenítő oldatos (Pl. Hyperol, Neomagnol) lemosást javasoljuk.

Popsiban való használathoz általános javaslatunk az orvosok és használók tapasztalatai alapján a következő:

• A fertőtlenített és összeállított intim zuhanyt - kapszulával vagy anélkül - csatlakoztatod a gégecsőre - a zuhanyrózsa helyére - majd megnyitod a vizet és beállítod a megfelelő vízhőmérsékletet.
• A vékony zuhanyrész enyhe görbülete biztosítja, hogy a végbélbe kényelmesen - síkosító, krém, parafinolaj, vazelin, (egészséges végbélnél tusfürdő) segítségével - bevezethető legyen.
• Kb. 5-6 cm mélyen kell felhelyezni. Az eszköz használható önmagában tiszta vízzel vagy a hozzá kapható kamillás kapszulával is. A kamilla gyulladások, sérülések kezelésére, illetve gyógykezelések kiegészítésére is alkalmas. Egy kapszula 4-5 liter vízhez elegendő hatóanyagot tartalmaz, ezért több alkalommal (összesen kb. 4-5 percig) is használható. Nem kell félned, nincs visszaszívási veszély, így a kapszulában levő hatóanyag nem szennyeződhet.
• Az öblítés időtartama higiéniai célból kb. 20-25 másodperc, de természetesen ismételhető. Beöntés esetén kb.1 perc. A készülékben lévő nyomásszabályozás nagyobb víznyomás esetén is kellemes, biztonságos érzést biztosít. (A művelet befejezése után pedig nagyon könnyű, tiszta érzés marad.)
• A tökéletesen sima felületű, kiváló minőségű műanyag szerkezet nem hordoz magában mozgó, kopó alkatrészeket, így egy életre szóló termék. És ne feledd: 3 év gyártói cseregaranciát biztosítunk!
• Az alapcsomaghoz (1 db nyél és 1 db szár) több szár is rendelhető, melyek kis színes jelölő gyűrűkkel különböztethetők meg egymástól. Ezzel biztosítható, hogy a hüvelybe és a popsiba használt szár teljesen elkülöníthető legyen (vigyázz, véletlenül se keverd össze!).

Bízom abban, hogy minden kérdésedre válaszoltam, de amennyiben további kérdéseid vannak ezzel kapcsolatban, szívesen állok rendelkezésedre!

Szívesen olvasnám használat után a tapasztalatodat is, itt a vendégkönyvünkben!

Üdvözlettel:
Bajczi Marianna
06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
 
#62  L Hajni

Nagyon köszönöm nektek!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#61  szabi

Szia Hajni!
Szerintem mond azt a szakembernek, hogy le akarod cserélni a zuhanyrózsát és el van intézve. Nem? Csak azért érzed kínosnak, mert tudod miért akarod leszedetni, de a szakember nem tudja....csak ez járjon a fejedben szerintem. ;)

Vélemény hasznossága:  
 
 
#60  L Hajni

Sziasztok Lady Pharma csapat!

A termékkel nagyon meg vagyok elégedve,csodás dolog ilyen praktikus formában,kulturált körülmények között tisztálkodni. (egy nő számára ez megfizethetetlen) Az egyetlen problémám az, hogy csak a vidéki nyaralónkban tudom használni, itt Pesten sajnos nem tudom lecsavarni a csapfejet a megfelelő helyen. (számos férfi igénybevételével sem)Lehet nem tőletek kellene azt kérdeznem, hogy hogyan oldjam meg, de kínosnak érzem szakembert hívni, mert nem tudok mit kitalálni hogy miért akarom lecsavartatni. :) légyszi segítsetek, szeretném használni a terméket itthon is . Köszi köszi

Hajni

Kedves Hajni!
Valószinüleg tudunk segíteni, de pontosítani kellene a problémát. Kérem adjon meg emailban (info@ladypharma.hu) egy telefonos elérhetőséget, hogy munkatársunk felhívja és megkeressük a megoldást.
Tisztelettel:
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu