Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#73  Szabi

Kedves Kriszta!

A vízkő problémára a megoldás... Lehet kapni olyan vízszűrőt amit a gégecső és a zuhanyrózsa, Te esetedben az intim zuhany közé lehet betenni. Így nem kerül vízkő a készülékbe. A szűrőt meg folyó csapvíz alatt szépen ki lehet tisztítani. (tapasztalat) Biztos lehet venni külföldön is. A túl nagy nyomást nem értem....hogy lehet túl nagy? Erre is van ötletem. Ne nyisd meg teljesen a csapot és máris kisebb a nyomás.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#72  Kriszta

Kedves Mariann...
Szeretném a segitségedet kérni megint. Külföldre utaztam hosszabb időre és sajnos nem tudom használni a készüléket pedig már nem nagyon tudok meglenni nélküle.
Az egyik baj az, hogy nagy a nyomás és a másik pedig, hogy nagyon vizköves a viz és eldugitja a készüléket. Tudom, hogy másképp nem nagyon lehetséges ezt a készüléket használni, de lenne öttleted, hogy még esetleg hova tudnám rákötni vagy miként tudom megoldani a dolgot? Nagyon fontos lenne.... Köszönöm mindenki segitségét. Akinek van öttlete kérem segitsen....

Kedves Kriszta!
Szabinak köszönöm én is a segítő szándékkal megírt valóban jó ötleteit, javaslatait!

Én sem értem mi az hogy túl nagy a nyomás?? Az eszköz átfolyó szelepe (a nyél belsejében levő kis nyílás) a magyarországon maximált 12 bár érték-re is teljes biztonsággal van méretezve. Általában a legmagasabb folyamatos víznyomás itthon 8 bár. Ez a szelep úgy van kialakítva, hogy előbb vágja szét a víz nyomása a menetet (a gégecső és intimzuhany csatlakozásánál), minthogy a szelepen átfolyó víz túl nagy erővel távozna. Az lehet, hogy nagyobb a vizsugár (nagyobb körben szórja szét a vízrózsát), de nem lehet bántó a lyukakon kifolyó vízsugár.

Ha jól értem és gondolom, akkor a vízhálózat maga vízköves. Valószínűleg a rendszerből a letapadt vízkő felszabadul és a levált darabok okozhatják egy-egy kis lyuk eltömődését. Erre Szabi megoldása teljesen jó! Ha nem jól értem és maga az eszköz vízkövesedne, arra pedig javaslom időnként vízkőoldóval vagy ecettel kimosni (mint a szájzuhanyt, vízforralót stb.)
Ha nem tudtunk segíteni, akkor kérlek kicsit részletesebben írd le mit érzékeltél és megpróbálunk arra megfelelő módszert találni.
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#71  Krisztina

Bocsánat, de elöbb irtam levelet neked, mit hogy végig olvastam volta a többi hozzászólást. Láttam, hogy ajánljátok a neomagnolos lemosát, de megtennéd, hogy leirod hogyan gondoljátok és mennyi időt kell várni vele mig megint használhatom? Nem lesz káros rám, belsőleg?
A capsulák vásárlási lehetőségére pedig már megtaláltam a válasz. Köszönök mindent.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#70  Krisztina

Kedves Mariann...

Már egyszer kértem és kaptam tőled segitséget, ami számomra nagyon hasznos volt. Most kérlek segits nekem megint. Már több hónapja használója vagyok a terméknek és ha eleinte volt is kétségem az már mostanra teljesen szertefoszlott. Nagyon elégedett vagyok. Már el sem tudnám képzelni nélküle a napjaimat.
Egyetlen gondom van csak. Többeknél olvastam, hogy a fertőtlenitése forró vizzel gondot okozott. Az orvosom neomagnolos vizben ajánlja a fertőtlenitést. Mit szólsz hozzá? Szerinted nem káros a szervezetünkre utánna ha használod? Vagy mennyi napot kell várni a fertőtlenités után?
A másik kérdésem pedig, hogy milyen áruházakban vásárolhatok hozzá folyadékot? Eddig az orvosomtól kaptam, de hosszabb időre külföldre utazok és nem tudom, merre keressem. Még itt magyarországon sem. Tőletek meglehet rendelni?
Nagyon köszönöm a segitségedet.. :o)

Kedves Kriszta!
Nagyon örülök, hogy elégedett vagy a termékünkkel! (Bízom benne hogy nem napi szinten használod!!?)
A gyógyszertárban kapható neomagnol vagy hyperol fertőtlenítő, bármelyik megfelel az eszköz tisztántartásához. Ezeknek a használati útmutatója szerint érdemes a lemosást vagy áztatást végezned. A fertőtlenítés után tiszta vízzel, szappannal, tusfürdővel, intim mosakodóval tisztítsd meg az intimzuhanyt és így tedd el a következő használatig. (Következő használat előtt persze érdemes újra folyó vízzel lemosni,)
Azért írom a biztonság kedvéért: kapszula kapható természetesen nálunk (meg tudod rendelni itt a honlapon, e-mailben vagy telefonon), a Rossmann üzletekben és a patikák is meg tudják rendelni, mert a gyógyszernagykerekbe szállítunk.
Természetesen külföldre is tudunk postázni. Rendeléskor megadod a pontos címet, mi tudjuk a postaköltséget és megírjuk az utalandó összeget. Amikor ez megérkezik, azonnal küldjük a csomagot!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#69  Koleszár Györgyné

Kedves Mariann!

Köszönöm a kedvességedet, segítőkészségedet és közvetlenségedet. Ismeretlenül is bármikor ellátsz tanáccsal, lehet Veled beszélgetni mindenről. Ígéretemhez híven, most szeretném az oldal olvasóinak is elmesélni \"kapcsolatomat\"az intim zuhannyal.

Pár hónapja használom és elmondhatom, hogy érdemes rááldozni és beszerezni minden nőnek, még annak is akinek nincsenek problémái. A jólápoltság érzése, amit nyújt a használata, nő és férfi számára egyaránt fontos. (Anális tisztításra is kiváló. Azt hiszem ebben az esetben nem kell kitérnem a még alaposabb fertőtlenítés fontosságára.) Rendszeresen visszatérő gombás eredetű problémáim voltak. Ilyen olyan krémekkel kezeltem magamat, melyektől elmúltak ugyan a tünetek, de folyton visszatértek. Mióta szexuális együttlétek után rendszeresen használom a zuhanyt, szinte döbbentem könyveltem el egy hónapot, hogy nem tért vissza a fertőzés. Viszont megfigyeltem, hogy lustaságból, mikor közvetlenül utána nem használtam ismét előjött a csípő érzés.
Szeretem használni akkor is ha tünetmentes vagyok, mert így sokkal tisztábbnak érzem magam. Ki kell próbálni, mert igazán nem lehet megfogalmazni azt amit érez az ember utána. Intim együttlétek során is teljes felszabadultságot ad az a tudat, hogy análisan is \"rendben\" vagyok.

Jó egészséget kívánok minden Kedves Olvasónak! Amint tehetitek szerezzétek be a Lady Pharma intim zuhanyt. Aki szeret adni magára és fontos, hogy \"ott is\" a jó legyen a közérzete nem fogja megbánni.

Üdvözlettel: Gizella

Kedves Gizella!
Öröm számomra, hogy így ismeretlenül is bizalommal tisztelt meg és megosztotta velem az intim gondjait! Egyébként a tapasztalatait illetően teljes mértékben egyetértek az Ön által itt leírtakkal. További jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu