Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#75  krisz

Köszönöm Mariann a te segitségedet is. Szóval van a falon egy bojlerenk nevezett elekrtonikus doboz, ami összekeveri a hideg és meleg vizet csak a zuhanyzásnál. A kádba való fürdéshez külön csap van. Igen az egész hálózat vizköves sajnos. Nem vágta szét az eszközt a csatlakozásnál hanem inkább ahogy a szürö eldugult befelé menet tönkretette az egész rendszert a nagy nyomás miatt. Igy most zuhanyozni sem lehet. Nincs több öttletem sajna. Pedig nagyon szeretném használni, mivel visszatértek a problémáim. Köszönöm mindenki öttletét.

Kedves Kriszta!
Ha megoldható küldj egy-pár fotót, a zuhanyról, a kád csaptelepről és a bojlerről. Ezek talán valami ötletet adnak a műszaki megoldásokon dolgozó kollégáinknak.
A fotókat küldheted a marianna@ladypharma.hu címre.
Üdv.:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#74  krisz

Köszönöm Szabi a válaszod. A túl nagy nyomást ugy értem, hogy itt nincs csap ami szabályozza a vizte,csak egy gomb amit ha megnyomsz jön a viz már összekeverve. Én sem láttam még ilyet. Sajnos próbáltuk a szürőt is de tönkrement az itt bojlernek nevezett készülék. A szürö eltömödött és visszafele kinyomott egy csövet és igy tönkrement az egész. Van még esteleg öttleted? Vettem egy csövet és rácsatlakoztam a csapra, de ott meg kicsi a nyomás ahoz, hogy használni tudjam. Gondoltam arra, hogy visszatérek a régi irrigátorhoz csak a vizbe csöpögtetek a kapsulából. Szerinted?
Köszönöm válaszod.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#73  Szabi

Kedves Kriszta!

A vízkő problémára a megoldás... Lehet kapni olyan vízszűrőt amit a gégecső és a zuhanyrózsa, Te esetedben az intim zuhany közé lehet betenni. Így nem kerül vízkő a készülékbe. A szűrőt meg folyó csapvíz alatt szépen ki lehet tisztítani. (tapasztalat) Biztos lehet venni külföldön is. A túl nagy nyomást nem értem....hogy lehet túl nagy? Erre is van ötletem. Ne nyisd meg teljesen a csapot és máris kisebb a nyomás.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#72  Kriszta

Kedves Mariann...
Szeretném a segitségedet kérni megint. Külföldre utaztam hosszabb időre és sajnos nem tudom használni a készüléket pedig már nem nagyon tudok meglenni nélküle.
Az egyik baj az, hogy nagy a nyomás és a másik pedig, hogy nagyon vizköves a viz és eldugitja a készüléket. Tudom, hogy másképp nem nagyon lehetséges ezt a készüléket használni, de lenne öttleted, hogy még esetleg hova tudnám rákötni vagy miként tudom megoldani a dolgot? Nagyon fontos lenne.... Köszönöm mindenki segitségét. Akinek van öttlete kérem segitsen....

Kedves Kriszta!
Szabinak köszönöm én is a segítő szándékkal megírt valóban jó ötleteit, javaslatait!

Én sem értem mi az hogy túl nagy a nyomás?? Az eszköz átfolyó szelepe (a nyél belsejében levő kis nyílás) a magyarországon maximált 12 bár érték-re is teljes biztonsággal van méretezve. Általában a legmagasabb folyamatos víznyomás itthon 8 bár. Ez a szelep úgy van kialakítva, hogy előbb vágja szét a víz nyomása a menetet (a gégecső és intimzuhany csatlakozásánál), minthogy a szelepen átfolyó víz túl nagy erővel távozna. Az lehet, hogy nagyobb a vizsugár (nagyobb körben szórja szét a vízrózsát), de nem lehet bántó a lyukakon kifolyó vízsugár.

Ha jól értem és gondolom, akkor a vízhálózat maga vízköves. Valószínűleg a rendszerből a letapadt vízkő felszabadul és a levált darabok okozhatják egy-egy kis lyuk eltömődését. Erre Szabi megoldása teljesen jó! Ha nem jól értem és maga az eszköz vízkövesedne, arra pedig javaslom időnként vízkőoldóval vagy ecettel kimosni (mint a szájzuhanyt, vízforralót stb.)
Ha nem tudtunk segíteni, akkor kérlek kicsit részletesebben írd le mit érzékeltél és megpróbálunk arra megfelelő módszert találni.
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#71  Krisztina

Bocsánat, de elöbb irtam levelet neked, mit hogy végig olvastam volta a többi hozzászólást. Láttam, hogy ajánljátok a neomagnolos lemosát, de megtennéd, hogy leirod hogyan gondoljátok és mennyi időt kell várni vele mig megint használhatom? Nem lesz káros rám, belsőleg?
A capsulák vásárlási lehetőségére pedig már megtaláltam a válasz. Köszönök mindent.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu