Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#91  Cherwheleva

hello, it's nice here so I am just saying hi. I've been watching board for a month now and decided to register. Hope that my english will be good enough to communicate with you :). My hobby are airplanes and my hobby page - http://www.aviao.pl - bilety lotnicze it's about them.

Hello, nice to see you here and thank you for the registration. Enjoy our homepage.

Have a nice day.

Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#90  szerencses

Kedves Szerkesztőség!
Szeretnék köszönetet mondani, hogy kipróbálhattam ezt a csodás terméket. Ajánlom azoknak a nőknek, akik gyógyszerszedésre kényszerülnek és ajánlom azoknak is, akik nem szednek gyógyszert, de fontosnak tartják az egészségüket.

Köszönjük szépen!
Örülünk, hogy megírta tapasztalatát és véleményét! További jó egészséget kívánunk!
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#89  Timi

Én ma voltam a nőgyógyászomnál, aki ezt a zuhanyt írta fel, mert már nagyon régóta küzdök én is a gombás fertőzéssel. Kaptam hozzá még valamilyen tablettát is azzal együtt kell a kezelést elkezdenem. Mikor melyik kapszulát kell használni? A tejsavasat a gyógyszerrel együtt és a kúra után a kamillásat?

Csak az Önöknél vásárolt készülékre van gari, mert én az orvosomnál is meg tudtam venni...

Előre is köszönöm a választ.

Kedves Timi!
Először is, örülök Timi, hogy már Ön is az IntimZuhany használók körébe tartozik.
Kezdem azzal, hogy temészetesen bárhol vásárolja meg a termékünket, mindenképp érvényes a cseregarancia. A használatával kapcsolatban csak azt tudom amit a 83.Kitti beírásra válaszoltam, ide másolom:

"Ugyan mi gyártjuk az IntimZuhanyt, a mi hitünk és eredményeink szerint nagyon jó, kiváló termék, de nem vagyunk nőgyógyászok, ezért nem tisztünk és nem is nagyon merünk terápiát javasolni. De nagyon szívesen elmondjuk, hogy a sok száz nőgyógyász, akivel az elmúlt évek során kapcsolatba kerültünk ilyen esetben jellemzően mit szokott előírni.

Eszerint: Kúpos vagy gyógyszeres kezelés közben a gyógyszer, kúp felhelyezése előtt (este) javasolt tisztító öblítés (a panaszoktól függően kamillás vagy tejsavas), majd a kúra végén a hüvelyi pH visszaállításának segítésére több napos kúra javasolt a tejsavas kapszulával. Az egyensúlyi állapot beállta után elegendő heti egy max.két alkalommal öblíteni. Mindenképpen javasoljuk, hogy kérje ki nőgyógyász véleményét."

Ön is érezni fogja pár használat után, hogy mikor van erre a kis segítségre szüksége - uszoda után, menstruáció végén, szeretkezés után, vagy bármi egyéb olyan esetben, amikor a hüvely egyensúlyi állapota felborul vagy ennek veszélye fennáll.

Tudunk adni elérhetőséget a velünk kapcsolatban álló nőgyógyászok közül, akivel akár telefonon is tud konzultálni.

Szívesen állunk a rendelkezésére a következő elérhetőségeken:

06-20-392-5656
marianna@ladypharma.hu

Vélemény hasznossága:  
 
 
#88  ismeretlen

nagyon szép lett az új honlap, gratulálok

Köszönjük ez dicsérő szavakat! Örülünk, hogy tetszik az oldal, mi is elégedettek vagyunk vele.
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#87  Judit45

Kedves Marianna!
Nekem az a gondom a kapszulákkal, sosem tudom mikor ürül ki. Nem lehetne ezeket valami átlátszóba tölteni, ahol látni is lehet, mennyi tejsav van benne még pl.?
Vagy naiv ötlet ez?

Kedves Judit!
Nagyszerű és jogos az ötlet, köszönjük szépen! Már korábban is felmerült, de sajnos a kapszula hatóanyaga egy belső különleges anyagú gumis membránban van (így kell, hogy legyen a működési elv miatt) ezért, ha a kapszula házat átlátszó anyagból gyártatnánk, a hatóanyag mennyisége akkor sem látszana. Egyenlőre csak olyan magas kölcségű megoldással tudnánk ezt kiváltani, ami jelentősen növelné a kapszula értékét, ez pedig nem biztos, hogy a vásárlók szempontjából ezzel arányos előnyöket hordozna. Jelenleg azt tudom javasolni, hogy a kapszulát megrázva - érzéssel - vagy egy csepp cseppentésével tud megbizonyosodni a kapszulában lévő hatóanyagról.
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu