Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#88  ismeretlen

nagyon szép lett az új honlap, gratulálok

Köszönjük ez dicsérő szavakat! Örülünk, hogy tetszik az oldal, mi is elégedettek vagyunk vele.
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#87  Judit45

Kedves Marianna!
Nekem az a gondom a kapszulákkal, sosem tudom mikor ürül ki. Nem lehetne ezeket valami átlátszóba tölteni, ahol látni is lehet, mennyi tejsav van benne még pl.?
Vagy naiv ötlet ez?

Kedves Judit!
Nagyszerű és jogos az ötlet, köszönjük szépen! Már korábban is felmerült, de sajnos a kapszula hatóanyaga egy belső különleges anyagú gumis membránban van (így kell, hogy legyen a működési elv miatt) ezért, ha a kapszula házat átlátszó anyagból gyártatnánk, a hatóanyag mennyisége akkor sem látszana. Egyenlőre csak olyan magas kölcségű megoldással tudnánk ezt kiváltani, ami jelentősen növelné a kapszula értékét, ez pedig nem biztos, hogy a vásárlók szempontjából ezzel arányos előnyöket hordozna. Jelenleg azt tudom javasolni, hogy a kapszulát megrázva - érzéssel - vagy egy csepp cseppentésével tud megbizonyosodni a kapszulában lévő hatóanyagról.
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#86  Laci

Férfi létemre kipróbáltam az intim zuhanyt. (talán nem ciki) Féltem egy idegen dolog felhelyezésétől, de rá kellett jönnöm, hogy tusfürdő segítségével mi sem egyszerűbb ennél. Csak rövid 6-10 másodperceket öblítettem, de nagyon jó volt! Eléggé meghökkentő volt, hogy székelés után még mi minden távozott a zuhany használatát követően. Ajánlom mindenkinek akinek egy kicsit is fontos az egészsége!

Egy aprócska kérdés. Az öblítés után az összes víz kijön? Ha nem, az nem gond?

Kedves Laci!
Örömmel olvassuk mindig a vásárlók visszajelzéseit, különös tekintettel arra, ha azt Férfi IntimZuhany használó teszi. Nagyon örülünk pozítív tapasztalatainak és köszönjük, hogy ezt megírta nekünk!! Bízunk abban, hogy ez is erősiítést ad abban, hogy higiéniai célból is jelentősége van az anális öblítésnek.
Kérdésére: Az öblítés után enyhe préselő nyomással ki tudja üríteni a még benn maradt vizet is, így ezt a kellemes tisztaság érzését zavartalanul élvezheti egész nap! Ha ezek után még mindig marad ott víz , természetesen akkor sincs semmi gond, a következő ürítéskor távozik.További jó egészséget kívánunk!
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#85  Kitti

Kedves Mariann!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ilyen korrekt cég nem tudom van e még az országban?! Kértem a zuhanyom cseréjét, ami egy héten belül meg is valósult!Köszönet gyorsaságukért, segítőkészségükért és a termékükért! :)
Ajánlom mindenkinek!
További sok sikert!
Üdv, Kitti

Kedves Kitty!
Köszönjük az elismerő szavakat. Jó egészséget kívánunk a továbbiakban is.
Ladypharma
ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#84  SZGHZS

Kedves Mariann!
Szeretném leírni, hogyan jutottam el az Önök termékéhez.Rég óta küzdök hüvelyi folyással. Gyermekkorban az antibiotikumok szedése,az iskolai wc,a szappannal való mosakodás és leginkább a felvilágosítás hiánya okozta a gondot. Rendkívül érzékeny vagyok,így a nyári fürdőzések vagy uszodák után az első utam a nőgyógyászhoz vezetett.Végeláthatatlan kúrák sora sem hozott tartós eredményt. Valószínű,hogy sérült az ún. Döderlein flóra ( a hüvely természetes védekezőrendszere)és így fertőzés jött létre.A legutóbbi streptococcus fertőzést követően pl. Betadin kúra, Clion kúra,Colpo cleener,Femifit Lacto, Augmentin szedése és végül Döderlein Med kapszula 3X6 adag folyamatosan (beszrezhető Ausztriában). Kaptam én már életemben többször Diflucant is. Sajnos a gyógyszertárban kapható műanyag \"ballon\" pillanatok alatt töredezetté válik,berepedezik és ereszteni kezd. Ráadásul a műanyag csövecskén penészlerakódás is keletkezhet.Természetesen a gyógyszertár elzárkózott a reklamációtól. Ekkor olvastam az interneten,hogy létezik egy új modern eszköz a Lady Pharma,amely biztonságos higiénikus, formatervezett ráadásul tejsavas kapszula is tehető bele és zuhanyra cstlakoztatható.Amikor bajban voltam Mariann személyesen hozta el és adta át nekem, amit ezúton is hálásan köszönök.Azóta is használom és nagyon meg vagyok elégedve.Köszönöm.

Kedves SZGHZS!
Nagyon köszönjük dícsérő szavait és hogy megosztotta velünk a történetét! Azt remélem, hogy ha elégedett a termékünkkel, akkor ez egyben azt jelenti, hogy az állapotában is javulás következett be.
Azt szeretném kérni Öntől, írja meg, hogy konkrétan a Lady-pHarma IntimZuhany segítette-e a gyógyulását, és ha igen, hogyan, mi módon? Írja meg hogyan, milyen gyakran, mennyi ideig használta, mikor következett be érezhető változás, és milyen az állapota azóta? És hogy tájékoztatta minderről a nőgyógyászát? Ezek a történetek és tapasztalatok azért -is- fontosak, mert segíthetnek azoknak a hölgyeknek, akik hasonló betegségekkel, problémákkal küzdenek.
Válaszát várom és előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu