Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#32  Sportmenedzser

Nagyszerű a termék, a honlappal is meg vagyok elégedve!

Köszönjük a Ladypharma csapata nevében!

Vélemény hasznossága:  
 
 
#31   lina

Tisztelt Szerkesztőség!
Először nagyon örültem terméküknek, de sajnos technikai problémák adódtak az összeszerelésnél! Sajnos a gégecsőre egyáltalán nem könnyű, és nem is tudom felszerelni! Férfi kéz is megpróbálta, sikertelenül ! Azt hittem egy új cső majd megoldja a problémámat, de még így sem használható, így most ugyan van irrigátorom, csak sajnos a dobozban!

Kedves Lina!
Kérem írja meg az elérhetőségét az info@ladypharma.hu email címre, és segítünk megoldani az Ön problémáját.
Tisztelettel:
Ladypharma
ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#30  Pávlicz Adrienn

Ezúton szeretném megköszönni, hogy megismerhettem ezt a terméket, mert nagyon elégedett vagyok vele. sokkal-sokkal jobb, mint amiket már kipróbáltam. :)

A legnagyobb örömünkre szolgál amikor vevőink elégedettek, és ezt nyilvánosan meg is fogalmazzák.
Köszönjük a Ladypharma csapata nevében

Vélemény hasznossága:  
 
 
#29  Princzes Anita

Kedves Szerkesztőség!
A termék nagyon jó, a használata praktikus. Ajánlom mindenkinek, mert ha kipróbáljátok, észre fogjátok venni a különbséget.

A Ladypharma csapata nevében köszönjük az elismerő szavakat.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#28  miranda

Tisztelt Szerkesztőség!

Nemrégiben vásárolt készülékemhez Miskolcon kerestem tejsavas ill. kamillás kapszulát - sikertelenül. A Rossmann drogériákban 1-1 db felbontott (üres), valamint lejárt szavatosságú kapszulát találtam. Szeretném megtudni, hogy Miskolcon hol vásárolható ilyen kapszula megfelelő minőségben?

Köszönettel:

M.

Kedves Miranda!
Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen kellemetlensége támadt a termékünkkel. A Lady-Pharma termékek Miskolcon - és az országban bárhol - elvileg és gyakorlatilag megkaphatók bármely gyógyszertárban, csak kérni kell, hogy szerezzék be, ha eddig nem tették. Ezt ők megtehetik a Hungaropharmától, a Phoenixtől, vagy a Béres Rt-től. Szomorú tapasztalatunk, hogy a gyógyszertárak csak akkor rendelnek a nagykereskedőtől, ha a vevők kifejezetten a mi termékünket kérik. A Rossmann Magyarország kft felé továbbítani fogjuk az információt. Természetesen nem lehet forgalomban lejárt szavatosságú kapszula. Ki kell cserélniük. Az üres dobozról sajnos ők sem tehetnek, ismert tapasztalat, hogy egyes vevők kiveszik a terméket a dobozból. Mivel a doboz nincs leragasztva, fizetés előtt célszerű meggyőződni arról, hogy nem tulajdonította-e el valaki abból a terméket. További lehetőség, ha közvetlenül tőlünk rendeli meg interneten a honlapunkon, azonban célszerű átgondolni, hogy milyen rendelt mennyiségnél érdemes vállalni a postaköltséget.
Ha ez utóbbit választja, akkor mi megtérítjük Önnek a két kapszulát. Reméljük, hogy több negatív tapasztalata nem lesz, és hogy a termékünket a legnagyobb megelégedésére tudja használni.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu