Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#19  Vali

Nagyon jó az intim zuhany, egy dolog amit szerintem fontos lenne,hogy \"NE \"egyezzen a színe a vízzel,mert nehéz eldönteni mikor elég az öblítés,mikor fogyott ki az ampullából a hatóanyag. Jó lenne ezt korrigálni.

Kedves Vali!
Köszönjük a felvetését. Megvizsgáljuk a színezés lehetőségét, de megjegyzem, hogy csak és kizárólag természetes, patikában kapható anyagot használunk. Egyébként a kamillás kapszula az anyag természetes színénél fogva látható. Javasolom, hogy figyelje az öblítés idejét, ugyanis egy kapszula hatóanyagtartalma 3-4 percig egyenletes koncentrációt biztosít.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#18  Zsuzska

Tisztelt Szerkesztőség!
Nagyon elégedett vagyok a Lady-vel.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#17  Juli

Tisztelt Szerkesztőség!
A termékről csupa jót tudok mondani, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Lenne egy kérdésem...a leírásban olvastam azt hogy a szár részét a Lady-Pharma üveg tárolóedényében lehet tárolni. Mi is pontosan ez az üveg? Hol lehet megvenni? Illetve milyen fertőtlenítőszerre gondoltak? Köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#16  Csilla

Tisztelt Szerkesztőség!
Gratulálok a termékhez. Végre valami, ami egyszerűen és könnyen használható a mindennapokban. Köszönöm. Használom és tökéletesen elégedett vagyok.
Kérdésem: Ajánlott-e a használata a menstruációs napok alatt is?

Kedves Csilla!
A menstruáció ideje alatt nem javasolt az irrigálás semmilyen eszközzel.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#15  ÉVi

Én ma vásároltam meg a terméket de még nem próbáltam. Arra lennék kíváncsi, hogy melyik kapszula mire jó, egyes problémák esetén melyiket célszerű használni. És milyen időközönként és mennyi ideig kell használni a terméket?

Kedves Évi!
A ladypharmához kétféle kapszula kapható jelenleg.
A tejsavas kapszula rendszeres használatra javasolt a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartása érdekében, pl. antibiotikum szedése esetén, nyilvános fürdő használata után stb.
A kamillás kapszula használatát általában orvosi kezelések kiegészítéseként javasolja az orvos szakértőnk. Olyan esetekben például amikor az Ön nőgyógyásza hüvelykúpot írt elő Önnek, este a kúp felhelyezése előtt javasolt a kamillás irrigálás, majd reggel amikor már a gyógyszer kifejtette a hatását ismét egy kamillás irrigálás javasolt.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu