Általános információk
Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Írjon nekünk!
Írja meg kérdését, véleményét.
A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.
Remek a termék, mindenkinek ajánlom, nekem nagyon bejött.
A Ladypharma csapata köszönettel vette a bejegyzését, és bízunk abban, hogy sokan megfogadják az Ön tanácsát.
Nagyszerű a termék, a honlappal is meg vagyok elégedve!
Köszönjük a Ladypharma csapata nevében!
Tisztelt Szerkesztőség!
Először nagyon örültem terméküknek, de sajnos technikai problémák adódtak az összeszerelésnél! Sajnos a gégecsőre egyáltalán nem könnyű, és nem is tudom felszerelni! Férfi kéz is megpróbálta, sikertelenül ! Azt hittem egy új cső majd megoldja a problémámat, de még így sem használható, így most ugyan van irrigátorom, csak sajnos a dobozban!
Kedves Lina!
Kérem írja meg az elérhetőségét az info@ladypharma.hu email címre, és segítünk megoldani az Ön problémáját.
Tisztelettel:
Ladypharma
ügyfélszolgálat
Ezúton szeretném megköszönni, hogy megismerhettem ezt a terméket, mert nagyon elégedett vagyok vele. sokkal-sokkal jobb, mint amiket már kipróbáltam. :)
A legnagyobb örömünkre szolgál amikor vevőink elégedettek, és ezt nyilvánosan meg is fogalmazzák.
Köszönjük a Ladypharma csapata nevében
Kedves Szerkesztőség!
A termék nagyon jó, a használata praktikus. Ajánlom mindenkinek, mert ha kipróbáljátok, észre fogjátok venni a különbséget.
A Ladypharma csapata nevében köszönjük az elismerő szavakat.
- első oldal
- 370
- |
- 371
- |
- 372
- |
- 373
- |
- 374
- |
- 375