Általános információk
Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.
Írjon nekünk!
Írja meg kérdését, véleményét.
A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.
Kedves Mónika!
A következő gyógyszertárban kapható Pécsett: Schulek Elemér Gyógyszertár 7633 Pécs Dr. Veress E. u.2.
Üdvözlettel.
Szerkesztőség
Én azt szeretném megkérdezni, hogy Pécsen is kapható már az intim zuhany, mert én még nem találkoztam vele.
Válaszukat köszönöm.
A kérdésem az lenne, hogy ha van spirálom használható-e az intim zuhany?
Kedves Edit!
Nőgyógyászunk határozottan támogatja spirál alkalmazása esetén is a Lady-Pharma intimzuhany használatát, sok kellemetlenség megelőzhető, segít a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásában, segít a szervezet \"idegen test\" reakciójának mérséklésében.
A LADY-PHARMA INTIM ZUHANY MÁR KAPHATÓ a gyógyszertárakban, gyógynövény szaküzletekben és gyógyászati segédeszköz üzletekben!
Forgalmazó nagykereskedések:
Béres Egészségtár Kft patikák
Hungaropharma Rt patikák
Herbaház kft és viszonteladói, mintegy 80 bolt
Phoenix pharma Rt patikák
Wellmed Kft hálózat boltjai (mintegy 80 db)
Hamarosan a Rossmann boltjai is.
Szerkesztőség
Tisztelt Forgalmazó!
Érdeklődnék, hogy terhesség ideje alatt használható-e az intimzuhany?
Köszönettel: Borka Boglárka
Kedves Boglárka!
Házi nőgyógyászunkkal egyeztetve, véleménye szerint nem javasolt az irrigálás terhesség alatt, így a Lady-Pharma intim zuhany használata sem (egyéb termék sem). Fontos lenne, hogy ez ügyben kérje ki saját nőgyógyásza véleményét is.
Szerkesztőség
- első oldal
- 374
- |
- 375
- |
- 376
- |
- 377
- |
- 378
- |