Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#14  Hella

En csak arra lennek kivancsi, hogy hogyan tudnam megrendelni az interneten keresztul? Nem all modomban bemenni egy magyar uzletbe, hogy tudnam postaztatni??
Valaszukat elore is koszonom.

Kedves Hella!
Sajnos csak most készítjük az internetes on-line megrendelés lehetőségét, ami majd kényelmesebb megrendelést tesz lehetővé. Jelenleg úgy tudja megrendelni, ha a nevét, postai címét és a kívánt mennyiséget emailban elküldi nekünk az info@ladypharma.hu címre, Ezt követően 1-2 nap múlva postai utánvéttel megküldjük Önnek a kívánt árut.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#13  Dóri

Az lenne a kérdésem, hogy az egyszer-használatos kapszulában a hatóanyag alig csökken egy használat után, ez normális? És akkor dobjam ki a szinte tele lévő kapszulát?
A választ előre is köszönöm!

Kedves Dóri!
Egy kapszula kb. 5 perc alatt ürül ki. Amennyiben Ön rövidebb ideig használta, úgy természetesen még maradt benne hatóanyag.Tehát ha visszahelyezi a kapszulára a kis kupakot és a hűtőben tárolja, akkor alkalmas egy későbbi felhasználásra is. Javasoljuk azonban, hogy 1-2 héten belül használja el a maradékot.
Üdvözlettel:
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#12  István

Kedves Mónika!
A következő gyógyszertárban kapható Pécsett: Schulek Elemér Gyógyszertár 7633 Pécs Dr. Veress E. u.2.
Üdvözlettel.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#11   Lengyel Mónika

Én azt szeretném megkérdezni, hogy Pécsen is kapható már az intim zuhany, mert én még nem találkoztam vele.
Válaszukat köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#10  Dancsné Komjáti Edit

A kérdésem az lenne, hogy ha van spirálom használható-e az intim zuhany?

Kedves Edit!
Nőgyógyászunk határozottan támogatja spirál alkalmazása esetén is a Lady-Pharma intimzuhany használatát, sok kellemetlenség megelőzhető, segít a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartásában, segít a szervezet \"idegen test\" reakciójának mérséklésében.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu