Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#26  Fifi

Kedves Szerkesztőség!
Érdeklődnék, hogy az internetes rendeléshez milyen extra költség felszámítására számíthatok (csomagolásidíj, postaköltség,stb.). Mielőbbi válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Fifi!
Az internetes rendelés esetén csupán az utánvéttel feladott csomag postai díja terheli Önt a termék árán kívül.
Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#25  Judit

Az lenne a kérdésem, hogy az irrigálást állva is lehet végezni? Így is elég folyadék jut a hüvelybe, vagy jobb ha fekvő helyzetben végzem. Azt én is hiányolom, hogy nincs eltérő színe a folyadéknak, nem tudom meddig kell végezni az irrigálást. Valóban igaz, hogy a fel nem használt folyadékot hűtőben tárolva 2-3 nap múlva is fel lehet használni?

Az irrigálást az Önnek legmegfelelőbb testhelyzetben csinálhatja. Van aki az álló helyzetet találja kedvezőbbnek, van aki a fekvőt. Fontos, hogy kényelmes, stabil testhelyzetet válasszon. Mindegyik esetben elérhető a kedvező hatás, és ami rendkívüli előnye ennek az eszköznek, hogy nem szükséges mindkét kéz a használatához, és más irrigálóval szemben nincs visszaszívási és így újrafertőződési veszély.
Valóban felhasználhatja a hűtőben tárolt kapszulákat később is.
Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#24  Daróczi Lajosné

Az előbbi reklamáció ezennel visszavonva! Gyors és kielégítő kárpótlást megkaptam, amit ezúto is köszönök. Ajánlani fogom ismerőseimnek! Tisztelettel: Daróczi Lajosné

A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#23  Daróczi Lajosné

Receptre vásárolt terméket visszavittem, hogy rakják össze. Itthon vettem észre, mert becsomagolva adták vissza, hogy az erőltetéstől elrepedt. Még használhatatlanabb lett. A \"Nap Patiká\"-ban vettük Debrecen Hatvan u 1 sz alatt. Mi a további teendő? Ki gyógyít meg? Ki kártalanít? Önökre hivatkozva ma kicserélik?
Tisztelettel: Daróczi Lajosné Hosszúpály Erdő u 23 tel: 52/375-225
30/643-6120
Várom pozitív válaszukat!

Kedves Daróczi Lajosné!
Sajnálattal olvastuk levelét, amelyben értesített minket arról, hogy a Ladypharma intimzuhany - feltehetően a helytelen összeszerelési kisérletek miatt - megsérült, tönkrement. Természetesen a sérült terméket kicseréljük. Kérjük fáradjon be a Debrecenben a Harmathy István gyógyszertárba (Debrecen Lehel u. 2.), ahol előre egyeztettük a csere lehetőségét.
Mégegyszer elnézést kérünk a kellemetlenségekért és jó egészséget, gyógyulást kívánunk Önnek.
Tisztelettel:
Ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#22  Évi

Debrecenben melyik patikában kapható a Lady Pharma intimzuhany?

Kedves Évi!
Ha valamelyik patikában keresi, akkor ők rendelnek Önnek a nagykereskedőktől. Egyébként teljes biztonsággal kap Debrecenben az alábbi patikákban:
Hatvany István Gyógyszertár (4032 Lehel u. 2)
Kígyó Patika (4025 Széchenyi u. 1)
Ispotály gyógyszertár (4027 Csigekelt u. 7.)
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu