Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#25  Judit

Az lenne a kérdésem, hogy az irrigálást állva is lehet végezni? Így is elég folyadék jut a hüvelybe, vagy jobb ha fekvő helyzetben végzem. Azt én is hiányolom, hogy nincs eltérő színe a folyadéknak, nem tudom meddig kell végezni az irrigálást. Valóban igaz, hogy a fel nem használt folyadékot hűtőben tárolva 2-3 nap múlva is fel lehet használni?

Az irrigálást az Önnek legmegfelelőbb testhelyzetben csinálhatja. Van aki az álló helyzetet találja kedvezőbbnek, van aki a fekvőt. Fontos, hogy kényelmes, stabil testhelyzetet válasszon. Mindegyik esetben elérhető a kedvező hatás, és ami rendkívüli előnye ennek az eszköznek, hogy nem szükséges mindkét kéz a használatához, és más irrigálóval szemben nincs visszaszívási és így újrafertőződési veszély.
Valóban felhasználhatja a hűtőben tárolt kapszulákat később is.
Ladypharma szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#24  Daróczi Lajosné

Az előbbi reklamáció ezennel visszavonva! Gyors és kielégítő kárpótlást megkaptam, amit ezúto is köszönök. Ajánlani fogom ismerőseimnek! Tisztelettel: Daróczi Lajosné

A Ladypharma csapata nevében köszönjük elismerő szavait.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#23  Daróczi Lajosné

Receptre vásárolt terméket visszavittem, hogy rakják össze. Itthon vettem észre, mert becsomagolva adták vissza, hogy az erőltetéstől elrepedt. Még használhatatlanabb lett. A \"Nap Patiká\"-ban vettük Debrecen Hatvan u 1 sz alatt. Mi a további teendő? Ki gyógyít meg? Ki kártalanít? Önökre hivatkozva ma kicserélik?
Tisztelettel: Daróczi Lajosné Hosszúpály Erdő u 23 tel: 52/375-225
30/643-6120
Várom pozitív válaszukat!

Kedves Daróczi Lajosné!
Sajnálattal olvastuk levelét, amelyben értesített minket arról, hogy a Ladypharma intimzuhany - feltehetően a helytelen összeszerelési kisérletek miatt - megsérült, tönkrement. Természetesen a sérült terméket kicseréljük. Kérjük fáradjon be a Debrecenben a Harmathy István gyógyszertárba (Debrecen Lehel u. 2.), ahol előre egyeztettük a csere lehetőségét.
Mégegyszer elnézést kérünk a kellemetlenségekért és jó egészséget, gyógyulást kívánunk Önnek.
Tisztelettel:
Ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
 
#22  Évi

Debrecenben melyik patikában kapható a Lady Pharma intimzuhany?

Kedves Évi!
Ha valamelyik patikában keresi, akkor ők rendelnek Önnek a nagykereskedőktől. Egyébként teljes biztonsággal kap Debrecenben az alábbi patikákban:
Hatvany István Gyógyszertár (4032 Lehel u. 2)
Kígyó Patika (4025 Széchenyi u. 1)
Ispotály gyógyszertár (4027 Csigekelt u. 7.)
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#21  Mariann

Azt szeretném kérdezni, hogy egy kapszula hány öblítéshez elegendő?
(milyen kiszerelésben van? egy alkalomra vagy esetleg több?)
Köszönettel:
Mariann

Kedves Mariann!
Egy kapszula tartalma 3-4 perc alatt ürül ki, egyenletes koncentrációt biztosítva fejti ki a kívánt hatást. Ezen időn belül megszakható az öblítés, majd egy későbbi alkalommal folytatható.
Kapszulák 1db-os és 3db-os kiszerelésben kaphatók a gyógyszertárakban és a Rossmann boltokban.
Ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu