Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#15  ÉVi

Én ma vásároltam meg a terméket de még nem próbáltam. Arra lennék kíváncsi, hogy melyik kapszula mire jó, egyes problémák esetén melyiket célszerű használni. És milyen időközönként és mennyi ideig kell használni a terméket?

Kedves Évi!
A ladypharmához kétféle kapszula kapható jelenleg.
A tejsavas kapszula rendszeres használatra javasolt a hüvelyflóra egyensúlyának fenntartása érdekében, pl. antibiotikum szedése esetén, nyilvános fürdő használata után stb.
A kamillás kapszula használatát általában orvosi kezelések kiegészítéseként javasolja az orvos szakértőnk. Olyan esetekben például amikor az Ön nőgyógyásza hüvelykúpot írt elő Önnek, este a kúp felhelyezése előtt javasolt a kamillás irrigálás, majd reggel amikor már a gyógyszer kifejtette a hatását ismét egy kamillás irrigálás javasolt.

Vélemény hasznossága:  
 
 
#14  Hella

En csak arra lennek kivancsi, hogy hogyan tudnam megrendelni az interneten keresztul? Nem all modomban bemenni egy magyar uzletbe, hogy tudnam postaztatni??
Valaszukat elore is koszonom.

Kedves Hella!
Sajnos csak most készítjük az internetes on-line megrendelés lehetőségét, ami majd kényelmesebb megrendelést tesz lehetővé. Jelenleg úgy tudja megrendelni, ha a nevét, postai címét és a kívánt mennyiséget emailban elküldi nekünk az info@ladypharma.hu címre, Ezt követően 1-2 nap múlva postai utánvéttel megküldjük Önnek a kívánt árut.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#13  Dóri

Az lenne a kérdésem, hogy az egyszer-használatos kapszulában a hatóanyag alig csökken egy használat után, ez normális? És akkor dobjam ki a szinte tele lévő kapszulát?
A választ előre is köszönöm!

Kedves Dóri!
Egy kapszula kb. 5 perc alatt ürül ki. Amennyiben Ön rövidebb ideig használta, úgy természetesen még maradt benne hatóanyag.Tehát ha visszahelyezi a kapszulára a kis kupakot és a hűtőben tárolja, akkor alkalmas egy későbbi felhasználásra is. Javasoljuk azonban, hogy 1-2 héten belül használja el a maradékot.
Üdvözlettel:
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#12  István

Kedves Mónika!
A következő gyógyszertárban kapható Pécsett: Schulek Elemér Gyógyszertár 7633 Pécs Dr. Veress E. u.2.
Üdvözlettel.
Szerkesztőség

Vélemény hasznossága:  
 
 
#11   Lengyel Mónika

Én azt szeretném megkérdezni, hogy Pécsen is kapható már az intim zuhany, mert én még nem találkoztam vele.
Válaszukat köszönöm.

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu