Általános információk

Forumunkban felteheti kérdését, elmondhatja véleményét, illetve olvashatja mások hozzászólásait, kérdéseit, és az azokra adott válaszokat.

Kérdése van?
egészség garancia magyar formatervezési díj gyogyseged Facebook	feminashop aranyhajo-patika PatikaLibra Debranet Emag

Írjon nekünk!

Írja meg kérdését, véleményét.

captcha

A vendégkönyv moderálva van, azokat a bejegyzéseket, amelyek illetlen megjegyzéseket, szavakat tartalmaznak töröljük a listáról.

 
#70  Krisztina

Kedves Mariann...

Már egyszer kértem és kaptam tőled segitséget, ami számomra nagyon hasznos volt. Most kérlek segits nekem megint. Már több hónapja használója vagyok a terméknek és ha eleinte volt is kétségem az már mostanra teljesen szertefoszlott. Nagyon elégedett vagyok. Már el sem tudnám képzelni nélküle a napjaimat.
Egyetlen gondom van csak. Többeknél olvastam, hogy a fertőtlenitése forró vizzel gondot okozott. Az orvosom neomagnolos vizben ajánlja a fertőtlenitést. Mit szólsz hozzá? Szerinted nem káros a szervezetünkre utánna ha használod? Vagy mennyi napot kell várni a fertőtlenités után?
A másik kérdésem pedig, hogy milyen áruházakban vásárolhatok hozzá folyadékot? Eddig az orvosomtól kaptam, de hosszabb időre külföldre utazok és nem tudom, merre keressem. Még itt magyarországon sem. Tőletek meglehet rendelni?
Nagyon köszönöm a segitségedet.. :o)

Kedves Kriszta!
Nagyon örülök, hogy elégedett vagy a termékünkkel! (Bízom benne hogy nem napi szinten használod!!?)
A gyógyszertárban kapható neomagnol vagy hyperol fertőtlenítő, bármelyik megfelel az eszköz tisztántartásához. Ezeknek a használati útmutatója szerint érdemes a lemosást vagy áztatást végezned. A fertőtlenítés után tiszta vízzel, szappannal, tusfürdővel, intim mosakodóval tisztítsd meg az intimzuhanyt és így tedd el a következő használatig. (Következő használat előtt persze érdemes újra folyó vízzel lemosni,)
Azért írom a biztonság kedvéért: kapszula kapható természetesen nálunk (meg tudod rendelni itt a honlapon, e-mailben vagy telefonon), a Rossmann üzletekben és a patikák is meg tudják rendelni, mert a gyógyszernagykerekbe szállítunk.
Természetesen külföldre is tudunk postázni. Rendeléskor megadod a pontos címet, mi tudjuk a postaköltséget és megírjuk az utalandó összeget. Amikor ez megérkezik, azonnal küldjük a csomagot!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#69  Koleszár Györgyné

Kedves Mariann!

Köszönöm a kedvességedet, segítőkészségedet és közvetlenségedet. Ismeretlenül is bármikor ellátsz tanáccsal, lehet Veled beszélgetni mindenről. Ígéretemhez híven, most szeretném az oldal olvasóinak is elmesélni \"kapcsolatomat\"az intim zuhannyal.

Pár hónapja használom és elmondhatom, hogy érdemes rááldozni és beszerezni minden nőnek, még annak is akinek nincsenek problémái. A jólápoltság érzése, amit nyújt a használata, nő és férfi számára egyaránt fontos. (Anális tisztításra is kiváló. Azt hiszem ebben az esetben nem kell kitérnem a még alaposabb fertőtlenítés fontosságára.) Rendszeresen visszatérő gombás eredetű problémáim voltak. Ilyen olyan krémekkel kezeltem magamat, melyektől elmúltak ugyan a tünetek, de folyton visszatértek. Mióta szexuális együttlétek után rendszeresen használom a zuhanyt, szinte döbbentem könyveltem el egy hónapot, hogy nem tért vissza a fertőzés. Viszont megfigyeltem, hogy lustaságból, mikor közvetlenül utána nem használtam ismét előjött a csípő érzés.
Szeretem használni akkor is ha tünetmentes vagyok, mert így sokkal tisztábbnak érzem magam. Ki kell próbálni, mert igazán nem lehet megfogalmazni azt amit érez az ember utána. Intim együttlétek során is teljes felszabadultságot ad az a tudat, hogy análisan is \"rendben\" vagyok.

Jó egészséget kívánok minden Kedves Olvasónak! Amint tehetitek szerezzétek be a Lady Pharma intim zuhanyt. Aki szeret adni magára és fontos, hogy \"ott is\" a jó legyen a közérzete nem fogja megbánni.

Üdvözlettel: Gizella

Kedves Gizella!
Öröm számomra, hogy így ismeretlenül is bizalommal tisztelt meg és megosztotta velem az intim gondjait! Egyébként a tapasztalatait illetően teljes mértékben egyetértek az Ön által itt leírtakkal. További jó egészséget kívánok!
Üdvözlettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#68  krisztina

Kedves Hölgyem/Hölgyeim.
Ma kaptam az orvosomtól egy ilyen intimzuhanyt, mert 3 hónapja termálfürdő után elkaptam egy gombás fertőzést és most azzal küzdök. Orvosom szerint bizzak a termékben és a gyógyulásban. Kérek mindenkit aki olvassa és volt ilyen problémája ossza meg velem, akár e-mailban is. Mindenki segitségét előre is köszönöm.

Kedves Kriszta!
Örömmel olvastam, hogy Ön is Ladypharma intim zuhany tulajdonos már! Őszintén hiszem, hogy az intim higiénia egyik alapeszköze ez az intimzuhany.
Bízzon nyugodtan termékünkben! Higgye el Önhöz hasonló problémával küzdő hölgyek már megtanulták, hogy nagyon sok esetben önmaguk tudnak segítséget nyújtani a szervezetüknek. Itt a vendégkönyvben lévő beírásokban is talál sok hasznos információt és én is kérem, azon vásárlóinkat ( Ladypharma intim zuhany használókat) akiknek van személyes tapasztalatuk, számoljanak be ezen a fórumon vagy közvetlen levélben Krisztának.
Köszönettel:
Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#67  Móni

Kedves Mariann!

Először is had kívánjak az egész csapatnak boldog és sikeres új évet!
Ahogy megígértem, leírom a tapasztalatomat az intimzuhannyal kapcsolatban. Nagyon örülök, hogy a barátnőm felhívta rá a figyelmemet. Az intimzuhany használata hihetetlenül egyszerű és könnyed. A kialakítása nagyon finom és elegáns. Már az első használat után is felfrissültem és nagyon kellemes érzés töltött el. Köszönöm!
Még egyszer szeretném megköszöni azt a bánásmódot és odafigyelést is, amit kaptam az első megrendeléskor. Hálás vagyok érte!
Üdvözlettel,
B.Móni

Kedves Móni!
Köszönöm, hogy megírta véleményét!
Örömmel olvastam, hogy elégedett a Lady-pHarma termékével és a teljes szolgáltatással! Kívánunk jó egészséget a továbbiakban!
Bajczi Marianna

Vélemény hasznossága:  
 
 
#66  András

Tisztelt Lady Pharma!

Szeretném megerősíteni, a termék kiváló férfiak részére is, az anális tisztaság és komfortérzet eléréséhez.

Köszönöm!

Kedves András!
Köszönet a vélemény nyilvánításért! Remélhetőleg ezen a téren is nő az emberek higiéniai igénye és csökken a - jelenleg még ennek hiányában kialakuló - betegségek száma.
Üdvözlettel
Ladypharma ügyfélszolgálat

Vélemény hasznossága:  
 
Tel: +36 20-392 5656
E-mail: info@ladypharma.hu